ADVERTENTIE

BIGMAT's wekelijkse aanbiedingen

BIGMAT's laatste aanbiedingen

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van BIGMAT

Andere aanbiedingen van Hobby, doe-het-zelf en huishoudelijke artikelen

HUBO logo
HUBO aanbiedingen

HUBO aanbiedingen

Geldig tot 18 feb.
Folder Openen
AVEVE logo
AVEVE aanbiedingen

AVEVE aanbiedingen

Geldig tot 16 feb.
Folder Openen
HANDYHOME logo
HANDYHOME aanbiedingen

HANDYHOME aanbiedingen

Geldig tot 26 feb.
Folder Openen
CEVO logo
CEVO aanbiedingen

CEVO aanbiedingen

Geldig tot 8 feb.
Folder Openen
AUTO5 logo
AUTO5 aanbiedingen

AUTO5 aanbiedingen

Geldig tot 7 mrt.
Folder Openen
BRICO logo
BRICO aanbiedingen

BRICO aanbiedingen

3 dagen over
Folder Openen
AVA logo
AVA aanbiedingen

AVA aanbiedingen

Geldig tot 31 jul.
Folder Openen

Andere merken van Hobby, doe-het-zelf en huishoudelijke artikelen

BRICO
BRICO
HUBO
HUBO
AVEVE
AVEVE
DEMA
DEMA
HANDYHOME
HANDYHOME
METABO
METABO
CEVO
CEVO
OH'GREEN
OH'GREEN
MR. BRICOLAGE
MR. BRICOLAGE
DEWALT
DEWALT
AUTO5
AUTO5
GAMMA
GAMMA
BRICO
BRICO
HUBO
HUBO
AVEVE
AVEVE
DEMA
DEMA
HANDYHOME
HANDYHOME
METABO
METABO
CEVO
CEVO
OH'GREEN
OH'GREEN
MR. BRICOLAGE
MR. BRICOLAGE
DEWALT
DEWALT
AUTO5
AUTO5
GAMMA
GAMMA

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in BIGMAT

BigMat is een Belgisch netwerk van bouw- en gereedschapswinkels die gespecialiseerd zijn in bouwmaterialen. Hun netwerk is samengesteld uit onafhankelijke aannemers die hun krachten hebben gebundeld om betere prijzen en professionele diensten aan te bieden in verschillende regio's van het land. Ze hebben 18 locaties in het hele land.

Wat voor producten kan ik vinden bij BIGMAT?

BigMat biedt een breed assortiment kwaliteitsproducten aan. U vindt er rotsblokken, glaswol, betonmix, synthetische isolatie, plantaardige isolatie, dampschermen, reflecterende isolatoren, houten panelen, timmerhout, gipstegels, platen, gipspoeder, coatings, afvoerkanalen, septische putten, pvc-buizen, vlonders, grind, omheiningen, en vele andere artikelen.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over BIGMAT

De geschiedenis van BIGMAT: Wat is?
Open

BigMat werd opgericht in België door een groep onafhankelijke winkeleigenaars en aannemers die besloten hun krachten te bundelen om betere prijzen, professionele diensten en nabijheid aan hun klanten te kunnen bieden.

Het merk is gebouwd op solidariteit en vertrouwen. Daarom zijn de meeste van hun leden sterk betrokken bij de dagelijkse activiteiten van het bedrijf, delen ze informatie, contacten, tips en zelfs middelen om ervoor te zorgen dat iedereen heeft wat hij nodig heeft om te slagen.

Vandaag de dag heeft BigMat in totaal 18 vestigingen in het hele land en biedt een breed assortiment aan producten, merken en mogelijkheden voor wie zijn huis of kantoor wil opknappen.

Welke merken kan ik vinden bij BIGMAT?
Open

BigMat heeft honderden verschillende merken. Onder hen, kunt u DeWalt, Delta, CBR, Buzon, Cantillana, Coeck, Durcolo, HDM, FIM, Fischer, GSB, Griffin, Gyproc, Hi Koki, Holcim, Knauf, Mapei, Marlux, Quick-Step, Rectavit, Rockwool, Sika, Sogem, Stanley, en vele andere merken vinden.

Hoe kan ik geld besparen op BIGMAT?
Open

Er zijn vele manieren om geld te besparen bij BigMat. U kan hun wekelijkse advertenties bekijken, u kan zich abonneren op hun nieuwsbrief om informatie te krijgen over speciale kortingen voor producten en diensten.

Ontmoet de concurrenten van BIGMAT
Open

BigMat concurreert met lokale en internationale merken. Hun belangrijkste concurrenten in België zijn Brico City, Clabots Tools, Serina, Gamma, Nys Décor, KIS Hobby Center, Colas, Paint Trade Center, Eco Multi, en Lecot.

Exclusieve voordelen van BIGMAT
Open

De beste manier om exclusieve voordelen bij BigMat te krijgen is door u in te schrijven voor hun wekelijkse advertentie. Maak een account aan op hun website om toegang te krijgen tot geweldige promoties op verzending, professionele diensten, en bouwmaterialen.

Kortingen aangeboden door BIGMAT
Open

Kortings 365 brengt u de beste BigMat kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in BigMat winkels in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar een plek om uw huis op te knappen, is BigMat de plek om te gaan. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer meteen van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.bigmat.be/

Zal BIGMAT aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

BigMat biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen **de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

ADVERTENTIE