logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDe beste supermarkten in België
ADVERTENTIE

De beste supermarkten in België

De beste supermarkten in België

Als het gaat om geld besparen, is het vinden van de juiste supermarkt een must. In 2022, met de stijgende inflatie, wordt het moeilijk om binnen het budget te blijven. Gelukkig bieden veel supermarkten aanbiedingen en kortingen om je te helpen het meeste voor je geld te krijgen. Heb je je huiswerk gedaan door thuis een lijstje te maken om veel geld te besparen op de dagelijkse boodschappen? Geweldig! Maar, voordat je een winkelwagentje pakt, zijn hier de beste supermarkten in België om boodschappen te doen en geld te besparen.

Lidl

2.jpg

Vers fruit, groenten en vlees worden elke dag aan hun depots geleverd. De meeste van hun groenten en fruit komen van Belgische telers, dus door hier te kopen, bespaar je niet alleen geld, maar help je ook de lokale economie. Doe mee aan hun wedstrijd en win de hele winter lang gratis boodschappen.

Carrefour

3.jpg

Het is een van de voordeligste supermarkten en biedt onverslaanbare prijzen. Ze houden de prijs van uw boodschappen hetzelfde tot het einde van het jaar. Elke dag bieden ze meer dan duizend producten voor minder dan een euro. De verscheidenheid aan goederen in hun afdelingen tegen zulke lage prijzen zal je verbazen. Extra krediet: Carrefour geeft een uur voor sluitingstijd 30% korting op zijn broodjes. Elke dag worden ze vers gemaakt.

MAKRO

4.jpg

Tot 31 december vind je er promoties en kortingen, maar ook verbazingwekkende manieren om geld te besparen, 2+1 aanbiedingen, en zelfs 3+1 aanbiedingen, met kortingen tot 30%. Elke dag hebben ze nieuwe folders en deals met tot 90% korting, en ze maken gebruik van hot deals en gratis producten. Hun producten zijn sterk afgeprijsd en kunnen vaak ook online worden gekocht.

Aldi

5.jpg

Deze supermarkt biedt geweldige aanbiedingen en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Producten van uitstekende kwaliteit zijn nu nog betaalbaarder! Ze publiceren elke week hun huidige promoties, zoals 1+1 gratis of de 2e voor de halve prijs. Als u dicht bij een Lidl woont, profiteer dan van het versgebakken brood, de beste vruchten en groenten, en verras uzelf met iets anders tijdens de themaweken!

Delhaize

6.jpg

Delhaize verlaagt de prijs van 500 essentiële artikelen uit zijn huismerklijn om de inflatie te bestrijden. Fruit en groenten, deegwaren, dranken, detergenten, hygiëneproducten en dierenvoeding zijn enkele van de 500 basisgoederen die het vaakst tegen een eerlijke prijs worden gekocht. Probeer de volgende keer dat u boodschappen doet hun verse en lekkere stokbrood en mis hun voorverpakte verpakte levensmiddelen en salades niet.

Als u boodschappen gaat doen, geeft u waarschijnlijk veel meer geld uit dan u had verwacht. Je kunt echter elk jaar geld besparen als je verstandig winkelt en je de benodigdheden goed organiseert. Je checkt Kortings 365 voordat je boodschappen gaat doen om de laagste prijzen en unieke kortingen van de beste supermarkten te vinden, en je vergeet prijsstijgingen en hoge inflatie. We hebben heel veel aanbiedingen die je niet wilt missen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.