homeIcon
  1. separatorSupermarkten
  2. separatorDELHAIZE
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van DELHAIZE

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in DELHAIZE

Delhaize is een Belgische supermarktketen met hoofdzetel in Sint-Jans-Molenbeek, Brussel. Het is één van de pijlers van de Delhaize Groep en één van de grootste lokale supermarktketens van het land.

Veelgestelde vragen over DELHAIZE

De geschiedenis van DELHAIZE: Wat is?
Open

Delhaize is opgericht in 1867 door een lokale ondernemer genaamd Jules Delhaize, die zijn krachten bundelde met zijn twee partners en een kleine winkel opende in Charleroi. Ze besloten om de leeuw als symbool te gebruiken om kracht en vastberadenheid te tonen. Hun eerste motto was "Eenheid is Kracht".

In de loop der jaren groeide Delhaize en openden ze nieuwe vestigingen en bedrijven tot ze uiteindelijk een groep werden. In 2005 namen ze met succes Cash Fresh over.

Vandaag is Delhaize één van de meest erkende en prestigieuze merken in de sector, met honderden winkels, een eigen online marktplaats, en vestigingen in Europa en Azië.

Welke merken kan ik vinden bij DELHAIZE?
Open

Delhaize heeft honderden verschillende merken. Onder hen, kunt u Milka, Actimel, Spa, Danio, Snickers, Cornet, Iglo, Garnier, Illy, Lu, Knorr, Dreft, Nalys, Duvel, Garden Gourmet, Dilea, Pick Up, Ben & Jerrys, Alpro, Lipton, Coca-Cola, Croky, Oreo, Evian, Ariel, Nivea, en vele andere merken vinden.

Hoe kan ik geld besparen op DELHAIZE?
Open

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Delhaize. U kunt bladeren door hun wekelijkse advertenties, abonneren op hun nieuwsbrief om informatie te krijgen over opruiming en seizoensgebonden kortingen of u kunt een account aanmaken op hun website om winkels en mogelijkheden in de buurt te vinden.

Ontmoet de concurrenten van DELHAIZE
Open

Delhaize concurreert met lokale en internationale merken. Hun belangrijkste concurrenten in België zijn ALDI, Bio-Planet, Okay, Lidl, Match, Makro, SPAR, Leader Price, Intermarché, en Albert Heijn.

Exclusieve voordelen van DELHAIZE
Open

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Delhaize is door u in te schrijven op hun wekelijkse advertentie. Download hun officiële app om al hun kortingen, promoties en seizoensaanbiedingen direct op uw telefoon te ontvangen.

Kortingen aangeboden door DELHAIZE
Open

Kortings 365 brengt u de beste Delhaize kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in Delhaize vestigingen bij u in de buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar geweldige aanbiedingen voor supermarktproducten, dan bent u bij Delhaize aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer meteen van alle promoties die deze winkelketen voor u in petto heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.delhaize.be/fr

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.