ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van LIDL

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in LIDL

Lidl is een Duitse supermarktketen met lage prijzen en meer dan 11.200 vestigingen in meer dan 30 landen. Het bedrijf maakt deel uit van de Schwarz Group, een van de grootste Europese voedselverdelers.

Wat voor producten kan ik vinden bij LIDL?

Lidl biedt allerlei soorten kwaliteitsproducten. U vindt er bier, wijn, alcoholvrije dranken, melk, yoghurt, ijs, bloemstukken, vers fruit en verse groenten, zeevruchten, vlees en gevogelte, brood, snacks, dierenvoeding, luiers, en biologische producten.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over LIDL

De geschiedenis van LIDL: Wat is?
Open

De eerste moderne Lidl winkel werd geopend in 1973, in Ludwigshafen, Duitsland. De oorspronkelijke winkel was een kleine en bescheiden plaats, met slechts 3 werknemers en 500 producten. Toch maakten hun focus op efficiëntie en lage prijzen het bedrijf tot een succes.

Tegen 1998 was Lidl al een succes in Duitsland, met 300 winkels in het hele land en ongeveer 900 producten in hun assortiment. In 1995 was bold textLidl al uitgebreid naar Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk en in 1997 kwam Lidl naar de VS.

In België heeft Lidl meer dan 300 vestigingen en een online marktplaats waar klanten kunnen bladeren en rechtstreeks winkelen uit hun uitgebreide assortiment.

Welke merken kan ik vinden bij LIDL?
Open

Lidl biedt een breed assortiment merken aan. Daaronder vindt u Gerber, Blue Key, Atomic Tart, Galereux, Copper Compass, Coors, Budweiser, Country Crock, Land O Lakes, American Singles, Asiago, Atalanta, BelGioioso, Carr Valley Cheese, Daisy, Chobani, Lifeway, Pampers, Fav, Dove, en nog veel meer.

Hoe kan ik geld besparen op LIDL?
Open

Lidl is een winkel met lage prijzen. U kan nog meer geld besparen door de wekelijkse advertentie op hun website te bekijken of kortingsbonnen te downloaden die ju zowel in de winkel als online kan gebruiken.

Ontmoet de concurrenten van LIDL
Open

Lidl concurreert met lokale en internationale merken. De belangrijkste concurrenten in België zijn Makro, Jumbo, Intermarché, Colruyt, Delhaize, Albert Heijn, Action en Bio-Planet.

Exclusieve voordelen van LIDL
Open

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Lidl is via hun wekelijkse advertentiecatalogus. U kan zich ook abonneren op hun nieuwsbrief om de laatste aanbiedingen en promoties te ontvangen. U kan ook een account aanmaken op hun website om toegang te krijgen tot voordelen voor leden.

Zal LIDL aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Lidl biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen **de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door LIDL
Open

Kortings 365 brengt u de beste Lidl kortingen en boekjes. Ontdek de actuele aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Lidl vestiging in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar kwaliteitsproducten en lage prijzen, dan bent u bij Lidl aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.lidl.be/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE