homeIcon
  1. separatorKinderen
  2. separatorDE KINDERPLANEET
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van DE KINDERPLANEET

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van DE KINDERPLANEET

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in DE KINDERPLANEET

De Kinderplaneet is een Belgische detailhandelaar die gespecialiseerd is in producten voor baby's en kinderen. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor aan de Baalsebaan, een fysieke winkel in Bale en een online winkel. Ze verkopen alles van kinderkleding tot speelgoed, meubels en schoolbenodigdheden.

Wat voor producten kan ik vinden bij DE KINDERPLANEET?

De Kinderplaneet biedt een breed scala aan producten voor baby's en kinderen. Ze verkopen accessoires voor kinderkamers, kinderwagens, buggy's, autostoelen, eetstoelen, wiegen, co-sleepers, verzorgingstassen, speelgoed, kleding en schoolspullen. Er zijn ook artikelen voor volwassenen zoals kookpotten en pannen, glazen, elektrische apparaten en keukentextiel.

Zal DE KINDERPLANEET aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over DE KINDERPLANEET

De geschiedenis van DE KINDERPLANEET: Wat is?
Open

De Kinderplaneet werd in 1979 in België opgericht als detailhandelaar in kinderspeelgoed, spelletjes en accessoires. In de loop der jaren is het bedrijf blijven groeien en is het assortiment uitgebreid met meubels en kookgerei.

Vandaag heeft De Kinderplaneet een fysieke winkel en een online marktplaats in België. Hun winkel is gevestigd in de Baalsebaan, Bale.

Welke merken kan ik vinden bij DE KINDERPLANEET?
Open

Je vindt bij De Kinderplaneet een breed scala aan nationale en internationale merken, waaronder Baby's Only, Ballon Media, Beaba, Bemini, Bink Bedding, Boland, Brio, Clavis, Deltas, Jollein, Liewood, Little Dutch en Meyco.

Hoe kan ik geld besparen op DE KINDERPLANEET?
Open

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij De Kinderplaneet. Je kunt profiteren van gratis verzending op geselecteerde bestellingen en je aanmelden voor hun nieuwsbrief om de laatste promoties en kortingen te krijgen om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Ontmoet de concurrenten van DE KINDERPLANEET
Open

De belangrijkste concurrenten van De Kinderplaneet in België zijn DreamBaby,Broze, Dreamland, ToyChamp en Maxi Toys.

Is DE KINDERPLANEET momenteel open?
Open

De Kinderplaneet is elke dag geopend, behalve op donderdag. Op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag zijn ze geopend van 9:30 tot 18:00 uur. Op zondag sluiten ze om 12:00 uur.

Hoeveel DE KINDERPLANEET winkels zijn er in het hele land?
Open

De Kinderplaneet heeft een winkel aan de Baalsebaan in Bale met een oppervlakte van 5.800 vierkante meter.

Hoe DE KINDERPLANEET producten online te kopen
Open

U kunt winkelen via de webwinkel van De Kinderplaneet en genieten van gratis verzending op geselecteerde bestellingen en gratis afhalen in de winkel. Hun website biedt ook informatie en fantastische voordelen voor wie een geboortelijstje wil maken bij De Kinderplaneet.

Exclusieve voordelen van DE KINDERPLANEET
Open

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij De Kinderplaneet is om hun klantenkaart te krijgen. Als lid kunt u punten verzamelen en deze inwisselen voor kortingsbonnen. Je kunt je ook aanmelden voor hun nieuwsbrief en ze volgen op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door DE KINDERPLANEET
Open

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE