logo
homeIcon
  1. separatorKinderen
  2. separatorDE SPEELVOGEL
ADVERTENTIE

Laatste promoties in DE SPEELVOGEL folders

Promoties in reclamefolders DE SPEELVOGEL

De Speelvogel is een Belgische speelgoedwinkel met hoofdkantoor in Aalst. Met twee vestigingen en een online marktplaats in België verkoopt het bedrijf speelgoed, bagage, schoolspullen en vele andere producten voor kinderen.

Veelgestelde vragen over DE SPEELVOGEL

Hoe kan ik geld besparen op DE SPEELVOGEL?

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij De Speelvogel. U kunt geweldige aanbiedingen vinden in de "Koopjes" sectie van hun website, uw bestelling ophalen in een winkel om te besparen op de verzendkosten, lid worden van hun loyaliteitsprogramma om kortingen te ontvangen op al uw aankopen, en u inschrijven op hun nieuwsbrief om de laatste aanbiedingen te ontvangen.

Kortingen aangeboden door DE SPEELVOGEL

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van DE SPEELVOGEL: Wat is?

De Speelvogel werd opgericht in 1996 in België. In de loop der jaren is het bedrijf populair geworden door zijn ervaring en kennis in de speelgoedindustrie en zijn uitstekende klantenservice. In België vindt u vestigingen in Aalst en Deinze of winkelt u online via hun website.

Is DE SPEELVOGEL momenteel open?

De Speelvogel winkels zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur. De winkels zijn gesloten op zondag, maandag en feestdagen.

Hoe DE SPEELVOGEL producten online te kopen

Via de online winkel van De Speelvogel kunt u alles kopen wat u nodig heeft of een geboortelijst samenstellen. Online klanten genieten van exclusieve aanbiedingen, snelle levering, gratis click & collect opties, veilige betaling en exclusieve voordelen door zich in te schrijven op hun nieuwsbrief of lid te worden van hun getrouwheidsprogramma.

Welke merken kan ik vinden bij DE SPEELVOGEL?

Bij De Speelvogel vindt u hoogwaardig speelgoed van de beste merken, waaronder Haba, Die Spiegelburg, Djeco, Schleich, Lilliputiens, Smartgames, Corolle, Living Puppets, Earlyrider, Brio, Plan Toys, Pintoy, Sigikid, Darda en Kapla.

Ontmoet de concurrenten van DE SPEELVOGEL

De Speelvogel concurreert met andere speelgoedwinkels in België, zoals De Kinderplaneet, Dreamland, ToyChamp en Maxi Toys.

Hoeveel DE SPEELVOGEL winkels zijn er in het hele land?

De Speelvogel heeft twee winkels in België. De ene is gevestigd in Aalst en de andere in Deinze. Ga voor meer informatie naar https://www.de-speelvogel.be/nl/contact.

Exclusieve voordelen van DE SPEELVOGEL

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij De Speelvogel is om hun klantenkaart te krijgen. Als lid van het loyaliteitsprogramma krijgt u 5% korting op elke aankoop. U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief van De Speelvogel en hen volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.