logo

Laatste promoties in HORTA folders

Promoties in reclamefolders HORTA

Horta is een in België gevestigde winkelketen voor tuin- en dierbenodigdheden. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 40 vestigingen verspreid over de regio.

Veelgestelde vragen over HORTA

Hoe kan ik geld besparen op HORTA?

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen met Horta. Horta zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. U kunt kijken naar Horta's huidige wekelijkse aanbiedingen beschikbaar op hun website om hun beste prijzen en verkoop deals voor u te vinden.

Kortingen aangeboden door HORTA

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van HORTA: Wat is?

Het bedrijf Horta werd meer dan 5 jaar geleden in België opgericht toen het zijn eerste winkel opende. In de daaropvolgende jaren heeft Horta zich via haar filialen met succes over de hele regio kunnen uitbreiden. Vandaag is Horta uitgegroeid tot een belangrijke speler op de tuin- en dierenmarkt.

Is HORTA momenteel open?

Sommige Horta-vestigingen zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.30 uur, met uitzondering van zaterdag, wanneer de winkels om 18.00 uur sluiten. Op zondag blijven de filialen gesloten.

Hoe HORTA producten online te kopen

Blader door de Horta website en maak je eigen account aan op hun online shop. Met je account kun je je registreren en beginnen met het toevoegen van items aan je winkelwagentje voor je volgende aankoop, maar ook je bestellingen volgen en je eigen verlanglijstje maken.

Welke merken kan ik vinden bij HORTA?

Horta verkoopt en verdeelt een grote selectie van lokale en internationale merkproducten. Enkele van deze merken zijn COMPO, DCM, EDIALUX, SOLABIOL, SUBSTRAL en VIA, naast vele andere. De winkel verkoopt ook eigen merkproducten.

Ontmoet de concurrenten van HORTA

Horta concurreert meestal met andere soortgelijke winkels en merken die ook actief zijn in België. Sommige van de bedrijven waarmee Horta concurreert zijn Maxi Zoo, L'animal rit, Pet's Factory, Animal Store, en De Pauw.

Hoeveel HORTA winkels zijn er in het hele land?

In België zijn er momenteel 48 Horta verkooppunten, onder meer in Zonhoven, Winksele, Zoutleeuw, Reet, Zedelgem, Wellen en Ternat.

Exclusieve voordelen van HORTA

Horta klanten kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen met de winkel. Abonneer u op de mailinglijst van Horta en mis niets van hun geweldige aanbiedingen en hun laatste nieuws. Wees de eerste persoon die Horta's laatste aanbiedingen rechtstreeks in uw inbox ontvangt.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij HORTA

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij HORTA

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Huisdieren winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 8 Huisdieren winkels in Belgium inclusief HORTA en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.