logo
homeIcon
  1. separatorHuisdieren
  2. separatorPETS PLACE
ADVERTENTIE

Laatste promoties in PETS PLACE folders

Promoties in reclamefolders PETS PLACE

Pets Place is een Nederlandse winkelketen gericht Met een lange geschiedenis op de markt heeft Pets Place zijn hoofdkantoor in Amstelveen, Nederland. Pets Place is sterk vertegenwoordigd in België, maar ook in andere landen. In België verkoopt Pets Place haar producten via haar webwinkel.

Veelgestelde vragen over PETS PLACE

De geschiedenis van PETS PLACE: Wat is?
close

Pets Place werd in de jaren negentig in Nederland opgericht. Vanaf het begin was het doel van Pets Place om de toonaangevende dierenwinkel op de Nederlandse markt te worden. In de daaropvolgende jaren kende Pets Place een sterke bedrijfsuitbreiding met de toevoeging van een groot aantal producten en de opening van een groot aantal winkels in het hele land. Vandaag de dag is Pets Place een merk met een grote reputatie in zowel Nederland als België. In België landde Pets Place in de jaren 2000 en is sindsdien uitgegroeid tot een bekend merk op de Belgische markt.

Welke merken kan ik vinden bij PETS PLACE?
close

Pets Place verkoopt producten van bekende merken zoals Royal Canin, Sam's Field, Prins, Edgard Cooper, Farmfood, Wellness Core, Eukanuba, Catsan, Hills, Smolke, Caro Croc, Acana, Catit, Cede, AllBirds&Co, Albatros, Aeroxon, Eco Kuur, Eheim, onder vele anderen.

Hoe kan ik geld besparen op PETS PLACE?
close

Geld besparen bij Pets Place is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op kortings365 vindt u ook alle deals en promoties bij Pets Place. Door online te winkelen krijgen klanten gratis verzending op aankopen van meer dan €29.

Ontmoet de concurrenten van PETS PLACE
close

Pets Place concurreert in België met andere winkelketens zoals onder andere Maxi Zoo, Hondenkatshop en Omnipet.

Is PETS PLACE momenteel open?
close

Pets Place heeft geen fysieke winkels in België.

Hoeveel PETS PLACE winkels zijn er in het hele land?
close

Pets Place heeft geen fysieke winkels in België. Klanten kunnen echter de webwinkel van Pets Place bezoeken en de producten kopen.

Hoe PETS PLACE producten online te kopen
close

Pets Place heeft een exclusieve webwinkel. Op de Pets Place online winkel kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen discountprijzen.

Exclusieve voordelen van PETS PLACE
close

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Pets Place door online te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van de producten, staat Pets Place gratis retourneren toe. Alle door Pets Place verkochte producten zijn gecertificeerd. Pets Place biedt zijn klanten veterinaire service.

Kortingen aangeboden door PETS PLACE
close

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.