logo
homeIcon
  1. separatorKinderen
  2. separatorMAXI TOYS
ADVERTENTIE

in Kerstmis

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in MAXI TOYS

Maxi Toys is een Belgische speelgoedwinkelketen met hoofdkantoor in Anderlecht. Zij bezit en bestuurt 22 winkels in België, 95 winkels in Frankrijk en 5 in Luxemburg. Zij hebben ook een online marktplaats waar klanten hun catalogus kunnen doorbladeren en rechtstreeks vanuit het comfort van hun eigen huis kunnen winkelen.

MAXI TOYS's Kerstmis-deals zijn hier. Haal ze zolang ze duren!

Je hebt geluk! Deze winkel biedt enorme kerstaanbiedingen en kortingen.

Bereid je voor om GROOT te besparen op alles wat je nodig hebt voor de feestdagen. In december heeft deze winkel promoties waarmee je tot 80% kunt besparen op geselecteerde artikelen, waaronder kerstcadeaus en decoraties.

Maak gebruik van geweldige aanbiedingen om elk item op het lijstje van de Kerstman te kopen zonder de bank te breken. Tot 25 december kun je kerstaanbiedingen krijgen, maar daarna zijn er kortingen na de feestdagen om het jaar als een echte koopjesexpert te beginnen.

Vergeet de stijgende prijzen en de inflatie, Kortings 365 heeft alles wat je nodig hebt om je kerstinkopen te beginnen.

Bezoek Kortings 365 en begin vandaag nog met besparen!

Veelgestelde vragen over MAXI TOYS

De geschiedenis van MAXI TOYS: Wat is?
close

Maxi Toys werd opgericht in 1988 door een lokale ondernemer genaamd Philippe Pare, die de eerste Maxi Toys winkel opende in Anderlecht. Zijn winkel had een kleine maar zeer gevarieerde selectie van speelgoed en spelletjes voor kinderen en peuters. De kwaliteit van hun service maakte hen tot een van de meest succesvolle winkels in de stad en al snel begon Maxi Toys uit te breiden naar andere regio's.

In 1993 opende Maxi Toys haar eerste winkel in Frankrijk en breidde zich steeds verder uit in het land. Hun Franse divisie bleek ongelooflijk succesvol te zijn en tegen het jaar 2000 begon Blokker Holding in de zaak te participeren.

Vandaag de dag heeft Maxi Toys meer dan 120 winkels in Europa. Zij maken momenteel deel uit van de Kingtoy Group.

Welke merken kan ik vinden bij MAXI TOYS?
close

Maxi Toys heeft vele merken te bieden. Zo kan u er terecht voor Lego, Smoby, Nintendo Switch, Playmobil, Nerf, Hasbro, Mattel, V Tech, Fisher-Price, Oasis, Rusher, GP Toys, EZ Play, Funko, Gipsy, BMI Toys, Intex, en nog vele andere merken.

Hoe kan ik geld besparen op MAXI TOYS?
close

Er zijn veel manieren om te besparen bij Maxi Toys. U kan zich abonneren op hun nieuwsbrief om al hun laatste aanbiedingen en promoties rechtstreeks op uw e-mailaccount te ontvangen.

Zal MAXI TOYS aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Maxi Toys biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Ontmoet de concurrenten van MAXI TOYS
close

Maxi Toys concurreert met veel lokale en internationale merken. Enkele daarvan zijn Serneels, Slumberland, Boucle d'Or, The Grasshopper, Fun, Dreamland, Am Stram Gram, Lucky Baby, en Lemonade Kids Shop.

Exclusieve voordelen van MAXI TOYS
close

Maxi Toys heeft vele voordeelprogramma's. U kan een account aanmaken op hun website, de speciale sectie bezoeken om afgeprijsde artikelen te vinden of hun gratis leveringsoptie gebruiken om vanuit het comfort van uw huis te winkelen.

Kortingen aangeboden door MAXI TOYS
close

Kortings 365 brengt u de beste Maxi Toys kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Maxi Toys winkel in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Of u nu de beste aanbiedingen voor speelgoed en spelletjes wilt, Maxi Toys heeft het voor u. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.maxitoys.be/

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.