logo
homeIcon
  1. separatorKinderen
  2. separatorORCHESTRA
ADVERTENTIE

Laatste promoties in ORCHESTRA folders

Promoties in reclamefolders ORCHESTRA

Orchestra is een Franse winkel gericht op de verkoop van kleding en accessoires voor kinderen. Orchestra heeft een lange geschiedenis op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Montpellier, Frankrijk. Orchestra is sterk vertegenwoordigd in België en in vele andere landen.

Veelgestelde vragen over ORCHESTRA

De geschiedenis van ORCHESTRA: Wat is?
close

Orchestra werd in 1995 opgericht in Montpellier, Frankrijk. Vanaf het begin heeft Orchestra zich ten doel gesteld moderne kinderkleding en modeaccessoires aan te bieden volgens de laatste trends op het gebied van kindermode. In de daaropvolgende jaren kende Orchestra een sterke uitbreiding van zijn activiteiten en in de jaren 2000 was het al een zeer gerenommeerd merk op de Franse markt. Het bedrijf begon ook zijn internationale expansie door nieuwe markten te betreden.

In België landde Orchestra in 2014 en sindsdien is het uitgegroeid tot een winkel met een grote reputatie op de Belgische markt.

Welke merken kan ik vinden bij ORCHESTRA?
close

Orchestra is een bekende Franse fabrikant van kleding en accessoires voor kinderen en verkoopt daarom haar eigen merkproducten.

Hoe kan ik geld besparen op ORCHESTRA?
close

Geld besparen bij Orchestra is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website staan. Door lid te zijn van de Orchestra Club hebben klanten toegang tot exclusieve kortingen en voordelen. Op kortings365 vindt u ook alle aanbiedingen en promoties bij Orchestra.

Door u te abonneren op de nieuwsbrief of Orchestra te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en kortingen.

Ontmoet de concurrenten van ORCHESTRA
close

Orchestra concurreert in België met andere winkelketens zoals Bei Bambini,JBC , Petit Bateau.

Is ORCHESTRA momenteel open?
close

De winkels van Orchestra zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel ORCHESTRA winkels zijn er in het hele land?
close

Orchestra is in België actief via drie winkels in Anderlecht, Drogenbos en Zaventem.

Hoe ORCHESTRA producten online te kopen
close

Orchestra heeft ook een exclusieve webwinkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, hun producten kunnen kopen en deze thuis kunnen ontvangen.

Exclusieve voordelen van ORCHESTRA
close

Klanten kunnen bij Orchestra genieten van grote voordelen. In geval van ongemak met een van haar producten, staat Orchestra retourzendingen en omruilingen toe. Orchestra heeft een sterke betrokkenheid bij de zorg voor het milieu, dus al haar producten zijn vervaardigd op een duurzame manier. Alle door Orchestra verkochte kleding heeft de hoogste kwaliteitscertificaten en garandeert authentieke ontwerpen. Orchestra heeft een exclusieve klantenservice

Kortingen aangeboden door ORCHESTRA
close

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.