ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van DELVA

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van DELVA

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in DELVA

Delva houdt zich niet alleen bezig met de verkoop, maar ook met de dienst na verkoop. Het bedrijf heeft zijn technische dienst, waar drie technici verantwoordelijk zijn voor alle onderhoud en reparaties aan uw machines. Dit geldt zowel voor elektrische als mechanische apparaten. U kunt bij Delva ook terecht voor het bestellen van onderdelen of het persen van hydraulische slangen.

Wat voor producten kan ik vinden bij DELVA?

Binnen de producten van Delva vindt u gereedschap, installatiemateriaal, veiligheidskleding, producten voor de auto of de fiets, producten voor de tuin en nog veel meer.

Zal DELVA aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over DELVA

De geschiedenis van DELVA: Wat is?
Open

De heer en mevrouw Frans Delva-Destrooper overwogen om een nieuw bedrijf op te richten door de toenemende vraag van hun agrarische klanten. Het bedrijf werd vervolgens uitgebreid onder leiding van hun dochter Christa en haar man Jean-Pierre Van de Walle.

Om de slogan van het bedrijf 'Alles bij de hand' waar te maken, streeft het hele team van Delva DIY en vakhandel er elke dag naar om een antwoord te bieden op alle vragen van de klanten.

Welke merken kan ik vinden bij DELVA?
Open

Delva biedt vele kwaliteitsmerken zoals Bahco, Ballarini Betafence, Birchmeier, Broil King, Buckler, Casilin bad, Color Line, Cuisipro, DAB, Daily Cost, Das Ladders, Demeyere, Esafe, Fontignac, Herock, Keeper en Led Lenser Vergelijking onder andere.

Hoe kan ik geld besparen op DELVA?
Open

Als u geld wilt besparen, kunt u de Delva-website bezoeken en door de sectie Verkoop bladeren. Vergeet ook niet Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Delva-catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Ontmoet de concurrenten van DELVA
Open

Enkele concurrenten van Delva zijn Dema, Handy Home, Mr Bricolage, Aveve, Ava, Hubo, Brico en vele andere merken.

Is DELVA momenteel open?
Open

Delva opent haar deuren van maandag tot en met zaterdag. Van maandag tot vrijdag is het bedrijf geopend van 8.30 tot 18.30 uur. Op zaterdag is het geopend van 8:30 tot 18:00 uur.

Hoeveel DELVA winkels zijn er in het hele land?
Open

Delva heeft drie winkels in België.

Hoe DELVA producten online te kopen
Open

Op de website van Delva vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website vindt u ook informatie over leveringen, voor het geval u die nodig hebt.

Exclusieve voordelen van DELVA
Open

Als u exclusieve voordelen wilt krijgen bij Delva, moet u zich inschrijven op haar website. Op die manier ontvangt u gratis inhoud en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er veel manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht. Je kunt Delva ook volgen op Instagram, Facebook en YouTube om de laatste informatie, kortingen en coupons te ontvangen.

Kortingen aangeboden door DELVA
Open

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE