logo
ADVERTENTIE

Laatste promoties in DELVA folders

Promoties in reclamefolders DELVA

Delva houdt zich niet alleen bezig met de verkoop, maar ook met de dienst na verkoop. Het bedrijf heeft zijn technische dienst, waar drie technici verantwoordelijk zijn voor alle onderhoud en reparaties aan uw machines. Dit geldt zowel voor elektrische als mechanische apparaten. U kunt bij Delva ook terecht voor het bestellen van onderdelen of het persen van hydraulische slangen.

Veelgestelde vragen over DELVA

Hoe kan ik geld besparen op DELVA?

Als u geld wilt besparen, kunt u de Delva-website bezoeken en door de sectie Verkoop bladeren. Vergeet ook niet Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Delva-catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Kortingen aangeboden door DELVA

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van DELVA: Wat is?

De heer en mevrouw Frans Delva-Destrooper overwogen om een nieuw bedrijf op te richten door de toenemende vraag van hun agrarische klanten. Het bedrijf werd vervolgens uitgebreid onder leiding van hun dochter Christa en haar man Jean-Pierre Van de Walle.

Om de slogan van het bedrijf 'Alles bij de hand' waar te maken, streeft het hele team van Delva DIY en vakhandel er elke dag naar om een antwoord te bieden op alle vragen van de klanten.

Is DELVA momenteel open?

Delva opent haar deuren van maandag tot en met zaterdag. Van maandag tot vrijdag is het bedrijf geopend van 8.30 tot 18.30 uur. Op zaterdag is het geopend van 8:30 tot 18:00 uur.

Hoe DELVA producten online te kopen

Op de website van Delva vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website vindt u ook informatie over leveringen, voor het geval u die nodig hebt.

Welke merken kan ik vinden bij DELVA?

Delva biedt vele kwaliteitsmerken zoals Bahco, Ballarini Betafence, Birchmeier, Broil King, Buckler, Casilin bad, Color Line, Cuisipro, DAB, Daily Cost, Das Ladders, Demeyere, Esafe, Fontignac, Herock, Keeper en Led Lenser Vergelijking onder andere.

Ontmoet de concurrenten van DELVA

Enkele concurrenten van Delva zijn Dema, Handy Home, Mr Bricolage, Aveve, Ava, Hubo, Brico en vele andere merken.

Hoeveel DELVA winkels zijn er in het hele land?

Delva heeft drie winkels in België.

Exclusieve voordelen van DELVA

Als u exclusieve voordelen wilt krijgen bij Delva, moet u zich inschrijven op haar website. Op die manier ontvangt u gratis inhoud en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er veel manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht. Je kunt Delva ook volgen op Instagram, Facebook en YouTube om de laatste informatie, kortingen en coupons te ontvangen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.