logo
ADVERTENTIE

Laatste promoties in CEVO folders

Promoties in reclamefolders CEVO

Cevo is de grootste onafhankelijke doe-het-zelfketen in België. Ze verkopen alles wat u nodig kunt hebben om uw huis te verbouwen, op te knappen, te creëren of te verbeteren, inclusief premium diensten en professioneel advies van ervaren experts.

Veelgestelde vragen over CEVO

Hoe kan ik geld besparen op CEVO?

Er zijn vele manieren om geld te besparen bij Cevo. U kan hun wekelijkse advertenties bekijken, u kan zich inschrijven op hun nieuwsbrief om informatie te krijgen over uitverkoop en seizoensgebonden kortingen.

Kortingen aangeboden door CEVO

Kortings 365 brengt u de beste Cevo kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in Cevo winkels in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar de beste gereedschappen en materialen om uw huis te renoveren, bent u bij Cevo aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer meteen van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://cevo.be/nl/

De geschiedenis van CEVO: Wat is?

Cevo werd opgericht als een onafhankelijke ijzerwarenwinkel die kon concurreren met grotere, internationale ketens die in België actief zijn. Vanaf het begin heeft het bedrijf begrepen dat klanten zich zelfverzekerd en enthousiast moeten voelen bij het werken aan verbouwingsprojecten.

Naarmate de tijd verstreek, werd het bedrijf groter en breidde uiteindelijk uit, met nieuwe locaties, een online marktplaats en zelfs een servicecategorie voor klanten die de klus op tijd geklaard wilden hebben. Hun uitstekende klantenservice werd hun handelsmerk en bezorgde hen de geweldige reputatie die ze nu hebben.

Welke merken kan ik vinden bij CEVO?

Cevo heeft honderden merken. Daaronder vindt u Nemo 5Five, ABB, AEG, Bahco, Bestway, Birchmeier, Beko, Beau Heat, Berry Alloc, DeWalt, Stanley, Coeck, Carpoint, Dab, dumaplast, Eurofast, DumaWall XL, Honeywell, Isover, Ivana, HG, Kärcher, Knauf, Kreator, Makita, Power Plus, en vele andere merken.

Zal CEVO aanbiedingen hebben op Black Friday?

Cevo biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Ontmoet de concurrenten van CEVO

Cevo concurreert met lokale en internationale merken. Hun belangrijkste concurrenten in België zijn Brico, Corderie Smits Henin, Clabots Tools, BMK, Gamma, Serina, KIS Hobby Center, Goldstar, Paint Trade Center, en IKEA.

Exclusieve voordelen van CEVO

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Cevo is door u in te schrijven voor hun wekelijkse advertentie. Ontvang de laatste aanbiedingen, promoties en nieuws twee keer per week rechtstreeks in uw inbox en begin vandaag nog met besparen op doe-het-zelf artikelen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.