ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van HANDYHOME

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in HANDYHOME

HandyHome is een Belgische doe-het-zelf- en bouwmarktketen met winkels over het hele land. Ze maken deel uit van de Meno Groep, een coöperatieve die producten in grote hoeveelheden aankoopt om zo verbazingwekkende aanbiedingen te kunnen doen voor gereedschap en ijzerwaren.

Wat voor producten kan ik vinden bij HANDYHOME?

HandyHome heeft een breed assortiment aan producten. U vindt er boormachines, spuitpistolen, slijpers, verfstrippers, zagen, schuurmachines, schaafmachines, molens, spijkerpistolen, breekmachines, stofbeheersingsmachines, beitels, schroevendraaiers, hamers, opladers, batterijen, voedingen, messen, nietmachines, scharen, gereedschap opbergdozen, en vele andere artikelen.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over HANDYHOME

De geschiedenis van HANDYHOME: Wat is?
Open

HandyHome werd opgericht als onderdeel van de Meno Groep toen men op zoek was naar betere manieren om ijzerwaren en kwaliteitsgereedschap aan te kopen en aan te bieden. Het idee achter het bedrijf was om lokale klanten de mogelijkheid te bieden om te kopen wat ze nodig hadden om te beginnen met huisverbetering projecten, evenals DIY meubels en ambachtelijke inspanningen.

Het merk werd een succes en al snel werd hun kleine bedrijf een nationale sensatie, met winkels die in elke grote stad werden geopend en zelfs hun eigen online marktplaats om hun bereik uit te breiden en klanten de kans te bieden hun inkopen te doen vanuit het comfort van hun eigen huis.

Welke merken kan ik vinden bij HANDYHOME?
Open

HandyHome biedt vele topmerken aan. Onder hen, kunt u Abus, PGZ, Burg Wachter, Decayeux, Gripi, Pardaen, Van Vugt, Black and Decker, Car Point, ADE, Centurion, Facom, Makita, Stanley, Rubi, Rapid, Qlima, WD-40, Dab, Geberit, Ormes, Wenko, Allibert, en vele andere merken vinden.

Hoe kan ik geld besparen op HANDYHOME?
Open

Er zijn vele manieren om geld te besparen bij HandyHome. U kunt surfen op hun website, abonneren op hun nieuwsbrief om hun laatste aanbiedingen, promoties, nieuws, en aankomende gereedschap collecties rechtstreeks naar uw mail te krijgen.

Ontmoet de concurrenten van HANDYHOME
Open

HandyHome concurreert met veel lokale en internationale winkels. Sommige van hen zijn Clabots Tools, Serina, Nys Décor, KIS Hobby Center, Colas, Gamma, Paint Trade Center, Eco Multi, en Lecot.

Exclusieve voordelen van HANDYHOME
Open

HandyHome heeft veel voordeelprogramma's. U kunt geld besparen door gebruik te maken van hun financieringsmogelijkheden, door hun dagelijkse promoties te bekijken, of door u aan te melden voor hun Loyalty kaart. Ontsluit de beste prijzen, diensten en aanbiedingen die HandyHome vandaag te bieden heeft!

Zal HANDYHOME aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

HandyHome biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen **de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door HANDYHOME
Open

Kortings 365 brengt u de beste HandyHome kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen deze winkel heeft voor u en ontdek de beste kortingen in een HandyHome locatie bij u in de buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar de beste bouwmarkt, dan is HandyHome de plek om naartoe te gaan. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.handyhome.be/nl/home

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE