homeIcon
  1. separatorIjzerwinkel
  2. separatorHANDYHOME
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van HANDYHOME

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in HANDYHOME

HandyHome is een Belgische doe-het-zelf- en bouwmarktketen met winkels over het hele land. Ze maken deel uit van de Meno Groep, een coöperatieve die producten in grote hoeveelheden aankoopt om zo verbazingwekkende aanbiedingen te kunnen doen voor gereedschap en ijzerwaren.

Veelgestelde vragen over HANDYHOME

De geschiedenis van HANDYHOME: Wat is?
Open

HandyHome werd opgericht als onderdeel van de Meno Groep toen men op zoek was naar betere manieren om ijzerwaren en kwaliteitsgereedschap aan te kopen en aan te bieden. Het idee achter het bedrijf was om lokale klanten de mogelijkheid te bieden om te kopen wat ze nodig hadden om te beginnen met huisverbetering projecten, evenals DIY meubels en ambachtelijke inspanningen.

Het merk werd een succes en al snel werd hun kleine bedrijf een nationale sensatie, met winkels die in elke grote stad werden geopend en zelfs hun eigen online marktplaats om hun bereik uit te breiden en klanten de kans te bieden hun inkopen te doen vanuit het comfort van hun eigen huis.

Welke merken kan ik vinden bij HANDYHOME?
Open

HandyHome biedt vele topmerken aan. Onder hen, kunt u Abus, PGZ, Burg Wachter, Decayeux, Gripi, Pardaen, Van Vugt, Black and Decker, Car Point, ADE, Centurion, Facom, Makita, Stanley, Rubi, Rapid, Qlima, WD-40, Dab, Geberit, Ormes, Wenko, Allibert, en vele andere merken vinden.

Hoe kan ik geld besparen op HANDYHOME?
Open

Er zijn vele manieren om geld te besparen bij HandyHome. U kunt surfen op hun website, abonneren op hun nieuwsbrief om hun laatste aanbiedingen, promoties, nieuws, en aankomende gereedschap collecties rechtstreeks naar uw mail te krijgen.

Ontmoet de concurrenten van HANDYHOME
Open

HandyHome concurreert met veel lokale en internationale winkels. Sommige van hen zijn Clabots Tools, Serina, Nys Décor, KIS Hobby Center, Colas, Gamma, Paint Trade Center, Eco Multi, en Lecot.

Exclusieve voordelen van HANDYHOME
Open

HandyHome heeft veel voordeelprogramma's. U kunt geld besparen door gebruik te maken van hun financieringsmogelijkheden, door hun dagelijkse promoties te bekijken, of door u aan te melden voor hun Loyalty kaart. Ontsluit de beste prijzen, diensten en aanbiedingen die HandyHome vandaag te bieden heeft!

Kortingen aangeboden door HANDYHOME
Open

Kortings 365 brengt u de beste HandyHome kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen deze winkel heeft voor u en ontdek de beste kortingen in een HandyHome locatie bij u in de buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar de beste bouwmarkt, dan is HandyHome de plek om naartoe te gaan. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.handyhome.be/nl/home

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.