logo

Laatste promoties in BOUWMAT folders

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van BOUWMAT

Promoties in reclamefolders BOUWMAT

Bouwmat is een vereniging van Belgische leveranciers die betrokken zijn bij de verkoop van Bouwmat erialen. Bouwmat heeft een lange geschiedenis in de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Oostkamp, België.

Veelgestelde vragen over BOUWMAT

Hoe kan ik geld besparen op BOUWMAT?

Geld besparen bij Bouwmat is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op de officiële website worden gepubliceerd. Bouwmat publiceert wekelijks catalogi en brochures, waarin klanten een grote selectie producten met korting kunnen vinden. Op MyDeals365 vind je ook alle aanbiedingen en acties van Bouwmat. Bouwmat lanceert ook vaak promoties en aanbiedingen op seizoens- en speciale dagen. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Bouwmat te volgen op sociale netwerken, blijf je op de hoogte van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door BOUWMAT

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels,kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van BOUWMAT: Wat is?

Bouwmat is in 1985 in België ontstaan uit een vereniging van Bouwmaterialendistributeurs. Vanaf het begin heeft Bouwmat ernaar gestreefd haar klanten te voorzien van Bouwmaterialen en gereedschappen van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. In de daaropvolgende jaren heeft Bouwmat een sterke expansie doorgemaakt met de toevoeging van een groot aantal producten.

Is BOUWMAT momenteel open?

Bouwmat winkels zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoe BOUWMAT producten online te kopen

Bouwmat heeft geen online winkel in België. Klanten kunnen echter alle fysieke winkels bezoeken en alle producten ontdekken.

Welke merken kan ik vinden bij BOUWMAT?

Bouwmat verkoopt producten van bekende merken als Xella, Vandersanden, Nelissen, Wienerberger, Cellumat, Rector, Dumoulin, BMI Monier, Koramic, SVK, RubberCover, Stone & Style, EB, Kerkstoel, Marlux, Bemax, Marshalls, Daerden, Cassart, Wavin, Salco, Omnicol, Weber, DS Plastics, Duro, ECCO Products, Saint Gobain, Isover, TEC, P.T.B Compaktuna, en vele anderen.

Ontmoet de concurrenten van BOUWMAT

Bouwmat concurreert in België met andere winkelketens zoals onder andere BMB Bouwmaterialen, Debrico en BigMat..

Hoeveel BOUWMAT winkels zijn er in het hele land?

Bouwmat opereert in België via zelfstandige winkels verspreid over heel België.

Exclusieve voordelen van BOUWMAT

Klanten kunnen profiteren van grote voordelen bij de aankoop van een breed scala aan hoogwaardige Bouwmaterialen. In het geval van ongemakken met een van de producten, staat Bouwmat retourneren en ruilen toe. Bouwmat heeft een deskundig team van verkopers klaarstaan om klanten te adviseren. Bouwmat heeft een exclusieve klantenservice.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij BOUWMAT

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij BOUWMAT

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Ijzerwinkel winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 39 Ijzerwinkel winkels in Belgium inclusief BOUWMAT en nog veel meer.

arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.