logo
homeIcon
  1. separatorIjzerwinkel
  2. separatorCARPETRIGHT

Laatste promoties in CARPETRIGHT folders

Promoties in reclamefolders CARPETRIGHT

Carpetright is een Britse winkelketen gericht op de verkoop van vloeren en bouwmaterialen. Met een lange geschiedenis op de markt heeft Carpetright zijn hoofdkantoor in Purfleet, Verenigd Koninkrijk. Carpetright is sterk vertegenwoordigd in België en in vele andere landen over de hele wereld.

Veelgestelde vragen over CARPETRIGHT

Hoe kan ik geld besparen op CARPETRIGHT?

Geld besparen bij Carpetright is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings 365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Carpetright. Daarnaast publiceert Carpetright vaak kortingsbonnen.

Kortingen aangeboden door CARPETRIGHT

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van CARPETRIGHT: Wat is?

Carpetright werd in 1988 in het Verenigd Koninkrijk opgericht door Lord Harris of Peckham, toen hij zijn eerste winkel opende in Canning Town. Vanaf het begin is het doel van Carpetright geweest om zijn klanten te voorzien van hoogwaardige, duurzame en originele ontwerpen. In de daaropvolgende jaren onderging het bedrijf een sterk expansieproces met de toevoeging van nieuwe producten en het betreden van nieuwe markten. In België landde Carpetright in 1974 met de opening van zijn eerste winkel en is sindsdien uitgegroeid tot een bedrijf met een hoge reputatie op de Belgische markt.

Is CARPETRIGHT momenteel open?

Carpetright-winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun sluitings- en openingsuren wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoe CARPETRIGHT producten online te kopen

Carpetright heeft ook een exclusieve online winkel. Op de online winkel van Carpetright is er een sectie "Aanbiedingen", waar klanten een grote selectie producten tegen gereduceerde prijzen kunnen vinden.

Welke merken kan ik vinden bij CARPETRIGHT?

Carpetright is een bekende fabrikant van coatings en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Ontmoet de concurrenten van CARPETRIGHT

Carpetright concurreert in België met andere winkelketens zoals Houten Vloeren, Auping en Alken Vloeren.

Hoeveel CARPETRIGHT winkels zijn er in het hele land?

Carpetright is in België actief met 60 winkels in onder meer Zaventem, Brugge, Oudergem, Olen, Mechelen, Antwerpen, Drogenbos, Kuume, Hasselt, Sint-Niklaas en Turnhout.

Exclusieve voordelen van CARPETRIGHT

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Carpetright door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van zijn producten staat Carpetright retourzendingen en omruilingen toe. Carpetright heeft een team van deskundige verkopers klaarstaan om zijn klanten te adviseren. Op de officiële website van Carpetright staat een blog, waar klanten decoratie-ideeën voor hun huis kunnen vinden.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij CARPETRIGHT

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij CARPETRIGHT

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Ijzerwinkel winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 39 Ijzerwinkel winkels in Belgium inclusief CARPETRIGHT en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.