logo
ADVERTENTIE

Laatste promoties in COLORA folders

Promoties in reclamefolders COLORA

Colora is een Belgische winkelketen gericht op de verkoop van verven. Colora heeft een lange geschiedenis op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Brussel, België.

Veelgestelde vragen over COLORA

Hoe kan ik geld besparen op COLORA?

Geld besparen bij Colora is heel eenvoudig door te profiteren van de Aanbiedingen en promoties die op hun officiële website staan. Op Kortings365 vind je ook alle deals en promoties bij Colora. Daarnaast lanceert Colora vaak seizoensgebonden promoties en aanbiedingen. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Colora te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Kortingen aangeboden door COLORA

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van COLORA: Wat is?

Colora werd in 1981 in België opgericht met de opening van de eerste winkel in Brugge. Sinds het begin heeft Colora als doel om haar klanten een breed scala aan kleurrijke en hoogwaardige verven aan te bieden en hen te begeleiden bij de verbouwing van hun huis. In de daaropvolgende jaren kende Colora een sterke expansie met de opening van een groot aantal winkels in heel België. Vandaag is Colora een van de meest erkende Belgische verfwinkelketens op de markt.

Is COLORA momenteel open?

Colora winkels zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 18 uur, zaterdag van 9 tot 17 uur en zondag van 10 tot 16 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoe COLORA producten online te kopen

Colora heeft ook een exclusieve webwinkel. Op de online winkel van Colora kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen discountprijzen.

Welke merken kan ik vinden bij COLORA?

Colora is een bekende producent van verven en vernissen en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam. Colora verkoopt op haar beurt producten van erkende merken zoals Boss, Dulux en vele andere.

Ontmoet de concurrenten van COLORA

Colora concurreert in België met andere winkels zoals Asvak, Inter Green, Keizer.

Hoeveel COLORA winkels zijn er in het hele land?

Colora is in België actief via 50 winkels in onder meer Brussel, Brugge, Genk, Leuven, Eeklo, Oudenaarde, Gent, Oostende, Hoogstraten, Waver, Ninove, Namen en Antwerpen.

Exclusieve voordelen van COLORA

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Colora door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen of af te halen in de dichtstbijzijnde winkel. In geval van ongemak met een van haar producten, staat Colora retourneren en ruilen toe. Colora heeft een team van deskundige verkopers klaar om haar klanten te adviseren. Colora heeft een exclusieve klantenservice.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.