ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van COLORA

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in COLORA

Colora is een Belgische winkelketen gericht op de verkoop van verven. Colora heeft een lange geschiedenis op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Brussel, België.

Zal COLORA aanbiedingen hebben op Black Friday?

Veelgestelde vragen over COLORA

De geschiedenis van COLORA: Wat is?
Open

Colora werd in 1981 in België opgericht met de opening van de eerste winkel in Brugge. Sinds het begin heeft Colora als doel om haar klanten een breed scala aan kleurrijke en hoogwaardige verven aan te bieden en hen te begeleiden bij de verbouwing van hun huis. In de daaropvolgende jaren kende Colora een sterke expansie met de opening van een groot aantal winkels in heel België. Vandaag is Colora een van de meest erkende Belgische verfwinkelketens op de markt.

Welke merken kan ik vinden bij COLORA?
Open

Colora is een bekende producent van verven en vernissen en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam. Colora verkoopt op haar beurt producten van erkende merken zoals Boss, Dulux en vele andere.

Hoe kan ik geld besparen op COLORA?
Open

Geld besparen bij Colora is heel eenvoudig door te profiteren van de Aanbiedingen en promoties die op hun officiële website staan. Op Kortings365 vind je ook alle deals en promoties bij Colora. Daarnaast lanceert Colora vaak seizoensgebonden promoties en aanbiedingen. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Colora te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Ontmoet de concurrenten van COLORA
Open

Colora concurreert in België met andere winkels zoals Asvak, Inter Green, Keizer.

Is COLORA momenteel open?
Open

Colora winkels zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 18 uur, zaterdag van 9 tot 17 uur en zondag van 10 tot 16 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel COLORA winkels zijn er in het hele land?
Open

Colora is in België actief via 50 winkels in onder meer Brussel, Brugge, Genk, Leuven, Eeklo, Oudenaarde, Gent, Oostende, Hoogstraten, Waver, Ninove, Namen en Antwerpen.

Hoe COLORA producten online te kopen
Open

Colora heeft ook een exclusieve webwinkel. Op de online winkel van Colora kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen discountprijzen.

Exclusieve voordelen van COLORA
Open

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Colora door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen of af te halen in de dichtstbijzijnde winkel. In geval van ongemak met een van haar producten, staat Colora retourneren en ruilen toe. Colora heeft een team van deskundige verkopers klaar om haar klanten te adviseren. Colora heeft een exclusieve klantenservice.

Kortingen aangeboden door COLORA
Open

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.