logo
homeIcon
  1. separatorIjzerwinkel
  2. separatorCOOK & SERVE
ADVERTENTIE

Laatste promoties in COOK & SERVE folders

Promoties in reclamefolders COOK & SERVE

Cook & Serve is een Belgische winkelketen die zich richt op de verkoop van keukengerei en huishoudelijke producten. Cook & Serve heeft een lange geschiedenis op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Leuven, België.

Veelgestelde vragen over COOK & SERVE

De geschiedenis van COOK & SERVE: Wat is?
close

Cook & Serve werd opgericht in België in 2013 met de opening van haar eerste winkel in Brugge. Sinds het begin heeft Cook & Serve als doel haar klanten te voorzien van een breed scala aan culinaire artikelen en huishoudelijke producten. Cook & Serve werd al snel een zeer populaire winkel onder de Belgen, vanwege de verscheidenheid aan aangeboden producten en de hoge kwaliteit van de producten.

De afgelopen jaren heeft Cook & Serve een sterke expansie doorgemaakt met de toevoeging van een groot aantal producten en de opening van winkels in heel België.

Welke merken kan ik vinden bij COOK & SERVE?
close

Cook & Serve verkoopt producten van bekende merken als Ade, Barbecook, Beka, Bialetti, Brita,a Bowls and Dishes, Daphne, Demeyere, Fabienne Chapot, Forged, Joie, Greenpan, Gefu, Kilner, Kayser, La Bonne Graine, Lacor, Lekue, Libbey, Lurch, Novac, Microplane, Ototo Design, Pascale Naessens, Lannoo, en vele anderen.

Hoe kan ik geld besparen op COOK & SERVE?
close

Geld besparen bij Cook & Serve is heel eenvoudig door te profiteren van de Aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Cook & Serve. Cook & Serve biedt gratis verzending op bestellingen van meer dan $75. Daarnaast lanceert Cook & Serve vaak seizoensgebonden promoties en aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van COOK & SERVE
close

Cook & Serve concurreert in België met andere winkelketens zoals onder andere MHK, Kookhuis, Kook Depot.

Is COOK & SERVE momenteel open?
close

De winkels van Cook & Serve zijn geopend van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingsuren wijzigen naargelang hun locatie.

Hoeveel COOK & SERVE winkels zijn er in het hele land?
close

Cook & Serve is in België actief via vier winkels in Mechelen, Leuven en Brugge.

Hoe COOK & SERVE producten online te kopen
close

Cook & Serve heeft ook een exclusieve webwinkel. Door online te winkelen kunnen klanten hun producten thuis ontvangen. Op de Cook & Serve online winkel kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen discountprijzen.

Exclusieve voordelen van COOK & SERVE
close

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Cook & Serve. In het geval van enig ongemak met een van haar producten, Cook & Serve staat retourneren en ruilen toe. Online kopen Cook & Serve verzendt haar producten naar haar klanten in 3 tot 5 werkdagen.

Kortingen aangeboden door COOK & SERVE
close

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.