logo
homeIcon
  1. separatorIjzerwinkel
  2. separatorDIFFUSION MENUISERIE
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van DIFFUSION MENUISERIE

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in DIFFUSION MENUISERIE

Diffusion Menuiserie is de grootste houthandel sinds 1982 die parketvloeren, vloerbedekkingen, deuren, kleedkamers, kasten, lambriseringen, trappen, lijsten en vele andere zaken aanbiedt.

Veelgestelde vragen over DIFFUSION MENUISERIE

De geschiedenis van DIFFUSION MENUISERIE: Wat is?
close

Diffusion Menuiserie werd opgericht in 1982 en is sindsdien de grootste houthandel in België.

Welke merken kan ik vinden bij DIFFUSION MENUISERIE?
close

Diffusion Menuiserie biedt enkele kwaliteitsmerken zoals Stanley, IBE, Rust-Oleum, Velux, HDD, Recta Vit en Blanchon en vele andere.

Hoe kan ik geld besparen op DIFFUSION MENUISERIE?
close

Als u geld wilt besparen, kunt u de website van Diffusion Menuiserie bezoeken en de rubriek Promoties bekijken. Vergeet ook niet om Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste catalogi van Diffusion Menuiserie te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat u nodig hebt.

Ontmoet de concurrenten van DIFFUSION MENUISERIE
close

Brico, Hubo, Aveve, Dema, Handyhome, Metabo, Cevo, Mr Bricolage en Gamma zijn enkele concurrenten van Diffusion Menuiserie.

Is DIFFUSION MENUISERIE momenteel open?
close

Philippeville is geopend van dinsdag tot zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur en gesloten op maandag, zondag en feestdagen. Cuesmes is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 17.30 uur, op zaterdag van 9 tot 16 uur en gesloten op zon- en feestdagen.

Gosselies is geopend van maandag tot vrijdag van 8 tot 18 uur, op zaterdag van 9 tot 18 uur en gesloten op zon- en feestdagen. Court-St-Etienne is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 17.30 uur, op zaterdag geopend van 9 tot 16 uur en gesloten op zon- en feestdagen.

Hoeveel DIFFUSION MENUISERIE winkels zijn er in het hele land?
close

Diffusion Menuiserie heeft vier winkels in België. De winkels bevinden zich in Gosselies, Court-St-Etienne, Cuesmes en Philippeville.

Hoe DIFFUSION MENUISERIE producten online te kopen
close

Op de website van Diffusion Menuiserie vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website vindt u informatie over de producten en leveringsinformatie. Bovendien vindt u er eco-producten.

Exclusieve voordelen van DIFFUSION MENUISERIE
close

Als u exclusieve voordelen wilt krijgen bij Diffusion Menuiserie, moet u zich inschrijven op haar website. Op die manier ontvangt u gratis inhoud en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er veel manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht.

U kunt Diffusion Menuiserie ook volgen op Instagram, Facebook, Twitter en YouTube voor de laatste informatie, kortingen en coupons.

Kortingen aangeboden door DIFFUSION MENUISERIE
close

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.