ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van DIFFUSION MENUISERIE

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in DIFFUSION MENUISERIE

Diffusion Menuiserie is de grootste houthandel sinds 1982 die parketvloeren, vloerbedekkingen, deuren, kleedkamers, kasten, lambriseringen, trappen, lijsten en vele andere zaken aanbiedt.

Wat voor producten kan ik vinden bij DIFFUSION MENUISERIE?

Binnen de producten van Diffusion Menuiserie vindt u parketvloeren, vloerbedekkingen, deuren, kleedkamers, kasten, lambriseringen, trappen, lijsten, hout, panelen en nog veel meer.

Zal DIFFUSION MENUISERIE aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over DIFFUSION MENUISERIE

De geschiedenis van DIFFUSION MENUISERIE: Wat is?
Open

Diffusion Menuiserie werd opgericht in 1982 en is sindsdien de grootste houthandel in België.

Welke merken kan ik vinden bij DIFFUSION MENUISERIE?
Open

Diffusion Menuiserie biedt enkele kwaliteitsmerken zoals Stanley, IBE, Rust-Oleum, Velux, HDD, Recta Vit en Blanchon en vele andere.

Hoe kan ik geld besparen op DIFFUSION MENUISERIE?
Open

Als u geld wilt besparen, kunt u de website van Diffusion Menuiserie bezoeken en de rubriek Promoties bekijken. Vergeet ook niet om Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste catalogi van Diffusion Menuiserie te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat u nodig hebt.

Ontmoet de concurrenten van DIFFUSION MENUISERIE
Open

Brico, Hubo, Aveve, Dema, Handyhome, Metabo, Cevo, Mr Bricolage en Gamma zijn enkele concurrenten van Diffusion Menuiserie.

Is DIFFUSION MENUISERIE momenteel open?
Open

Philippeville is geopend van dinsdag tot zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur en gesloten op maandag, zondag en feestdagen. Cuesmes is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 17.30 uur, op zaterdag van 9 tot 16 uur en gesloten op zon- en feestdagen.

Gosselies is geopend van maandag tot vrijdag van 8 tot 18 uur, op zaterdag van 9 tot 18 uur en gesloten op zon- en feestdagen. Court-St-Etienne is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 17.30 uur, op zaterdag geopend van 9 tot 16 uur en gesloten op zon- en feestdagen.

Hoeveel DIFFUSION MENUISERIE winkels zijn er in het hele land?
Open

Diffusion Menuiserie heeft vier winkels in België. De winkels bevinden zich in Gosselies, Court-St-Etienne, Cuesmes en Philippeville.

Hoe DIFFUSION MENUISERIE producten online te kopen
Open

Op de website van Diffusion Menuiserie vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website vindt u informatie over de producten en leveringsinformatie. Bovendien vindt u er eco-producten.

Exclusieve voordelen van DIFFUSION MENUISERIE
Open

Als u exclusieve voordelen wilt krijgen bij Diffusion Menuiserie, moet u zich inschrijven op haar website. Op die manier ontvangt u gratis inhoud en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er veel manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht.

U kunt Diffusion Menuiserie ook volgen op Instagram, Facebook, Twitter en YouTube voor de laatste informatie, kortingen en coupons.

Kortingen aangeboden door DIFFUSION MENUISERIE
Open

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE