logo

GEDIMAT folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders GEDIMAT

Gedimat is een Belgische winkelketen die zich richt op de verkoop van bouwmaterialen. Gedimat heeft een lange geschiedenis op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Vlaanderen, België.

Veelgestelde vragen over GEDIMAT

Hoe kan ik geld besparen op GEDIMAT?

Geld besparen bij Gedimat is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings 365 vind je ook alle aanbiedingen en promoties bij Gedimat. Gedimat biedt ook kortingskaarten aan haar klanten om geld te besparen op elke aankoop. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Gedimat te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Kortingen aangeboden door GEDIMAT

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van GEDIMAT: Wat is?

Gedimat werd opgericht in de jaren 1920 in België. In het begin was Gedimat een klein familiebedrijf van de familie Smets dat zich bezighield met de verkoop van meststoffen en bouwmaterialen. In de daaropvolgende jaren kende het bedrijf een sterke expansie met de toevoeging van nieuwe producten en de opening van winkels in heel België. In de jaren tachtig was Gedimat al een bedrijf met een grote reputatie op de Belgische markt.

Is GEDIMAT momenteel open?

Gedimat-winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 7 tot 18 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingsuren wijzigen naargelang hun locatie.

Hoe GEDIMAT producten online te kopen

Gedimat heeft ook een exclusieve online winkel. In de online winkel van Gedimat is er een rubriek "Aanbiedingen", waar klanten een grote selectie producten met korting kunnen vinden.

Welke merken kan ik vinden bij GEDIMAT?

Gedimat verkoopt producten van bekende merken zoals Firestone, Omnicol, Herock, Nidaqravel, Euroroof, Knauf, Aco, Schlüter Systems, Isover, Unilin, Silka Ytong, Wienerberger en vele andere.

Ontmoet de concurrenten van GEDIMAT

Gedimat concurreert in België met andere winkelketens zoals BMB, Apok, Hubo en Bouwdepot.

Hoeveel GEDIMAT winkels zijn er in het hele land?

Gedimat is in België actief via meer dan 20 winkels in onder meer Aubel, Hasselt, Durbuy, Gouvy, Doornik, Ichtegem, Gent, Eupen, Esneux, Virton en Evergem.

Exclusieve voordelen van GEDIMAT

Klanten kunnen bij Gedimat genieten van grote voordelen door in de webwinkel te kopen en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van haar producten accepteert Gedimat retours en omruilingen. Gedimat heeft een team van deskundige verkopers klaarstaan om haar klanten te adviseren. Gedimat heeft een exclusieve klantenservice per telefoon en e-mail.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij GEDIMAT

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij GEDIMAT

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Ijzerwinkel winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 39 Ijzerwinkel winkels in Belgium inclusief GEDIMAT en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.