logo

Laatste promoties in GROHE folders

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van GROHE

Promoties in reclamefolders GROHE

Grohe is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie en verkoop van badkamer- en keukenbenodigdheden. Grohe heeft een lange geschiedenis in de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Hemer, Duitsland. Grohe is sterk vertegenwoordigd in België en in vele andere landen over de hele wereld. In België verkoopt Grohe zijn producten uitsluitend online en via een uitgebreid netwerk van onafhankelijke wederverkopers.

Veelgestelde vragen over GROHE

Hoe kan ik geld besparen op GROHE?

Geld besparen bij Grohe is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op MyDeals365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Grohe. Grohe lanceert op zijn beurt vaak seizoensgebonden en op speciale dagen acties en aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door GROHE

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels,kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van GROHE: Wat is?

Grohe werd in 1911 opgericht in Duitsland onder de naam Berkenhoff & Paschedag. Vanaf het begin heeft het bedrijf als doel gehad om haar klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit badkamer- en keukenarmaturen, gefabriceerd met de beste materialen op de markt. In 1936 nam Friedrich Grohe Berkenhoff & Paschedag over en veranderde het bedrijf zijn naam in Grohe. Sindsdien is het bedrijf begonnen aan een ambitieus uitbreidingsplan met de toevoeging van een groot aantal producten en het veroveren van nieuwe markten. In België landde Grohe jaren geleden en sindsdien is het een merk met een hoge reputatie op de Belgische markt. Tegenwoordig opereert Grohe in België via een uitgebreid netwerk van onafhankelijke wederverkopers.

Is GROHE momenteel open?

Grohe heeft geen eigen fysieke winkels in België.

Hoe GROHE producten online te kopen

Grohe heeft een exclusieve online winkel. In de Grohe online winkel kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen gereduceerde prijzen.

Welke merken kan ik vinden bij GROHE?

Grohe is een bekende Duitse fabrikant van badkamer- en keukenbenodigdheden en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Ontmoet de concurrenten van GROHE

Grohe concurreert in België met andere merken zoals onder andere Ideal Standard, Geberit en Villeroy & Boch.

Hoeveel GROHE winkels zijn er in het hele land?

Grohe heeft geen eigen fysieke winkels in België. Klanten kunnen echter wel een van de onafhankelijke winkels bezoeken en al hun producten ontdekken.

Exclusieve voordelen van GROHE

Klanten kunnen profiteren van grote voordelen bij Grohe door online te winkelen en hun producten thuis te laten bezorgen. In het geval van ongemakken met een van de producten, staat Grohe retourneren en ruilen toe. Op de officiële website van Grohe is er een sectie “Inspiratie”, waar klanten ideeën voor keuken- en badkamerdecoratie kunnen vinden.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij GROHE

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij GROHE

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Ijzerwinkel winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 39 Ijzerwinkel winkels in Belgium inclusief GROHE en nog veel meer.

arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.