logo
ADVERTENTIE

Laatste promoties in HEYTENS folders

Promoties in reclamefolders HEYTENS

Heytens is een bedrijf dat gespecialiseerd is in gordijnen en textiel. Het bedrijf telt meer dan 500 werknemers en heeft wereldwijd meer dan 15 verkooppunten.

Veelgestelde vragen over HEYTENS

Hoe kan ik geld besparen op HEYTENS?

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen met Heytens. Heytens zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. U kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Heytens bekijken die beschikbaar zijn op hun website om hun beste prijzen en uitverkoopdeals voor u te vinden.

Kortingen aangeboden door HEYTENS

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van HEYTENS: Wat is?

Het bedrijf Heytens werd opgericht in 1974 met als hoofddoel aangepaste decoratie toegankelijk te maken voor een zo groot mogelijk aantal klanten in termen van kosten en eenvoud van uitvoering. In 1997 begon de groep aan een nieuwe ronde van haar bestaan, door het aantal verkooppunten te vermenigvuldigen om overal in Europa aanwezig te zijn, inclusief landen als België. Vandaag is Heytens uitgegroeid tot één van de leiders op het gebied van raambekleding in Europa en specialist in textielaccessoires.

Is HEYTENS momenteel open?

Sommige Heytens-vestigingen zijn beschikbaar van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur, met uitzondering van zondag, wanneer Heytens gesloten blijft.

Hoe HEYTENS producten online te kopen

Blader door de website van Heytens en maak je eigen account aan op hun online shop. Met je account kun je je registreren en artikelen aan je winkelwagentje toevoegen voor je volgende aankoop, je bestellingen volgen en meer. Vergeet ook niet dat je bij Heytens via hun online shop afspraken kunt boeken, evenals meet- en installatiediensten.

Welke merken kan ik vinden bij HEYTENS?

Heytens verkoopt en distribueert hun eigen merkproducten onder hun private labels.

Ontmoet de concurrenten van HEYTENS

Heytens concurreert meestal met andere soortgelijke winkels en merken die ook in België actief zijn. Enkele van de bedrijven waarmee Heytens concurreert zijn Home24, Leda 41, Curtain Touch, Tissus Colbert en Zara Home.

Hoeveel HEYTENS winkels zijn er in het hele land?

In België zijn er momenteel drie Heytens verkooppunten gevestigd in Waver, Waterloo en Charleroi.

Exclusieve voordelen van HEYTENS

Heytens klanten kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Schrijf je in op de mailinglijst van Heytens en mis geen enkele aanbieding of nieuws. Ontvang als eerste de laatste aanbiedingen van Heytens in je inbox.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.