logo
homeIcon
  1. separatorIjzerwinkel
  2. separatorHOME & CO
ADVERTENTIE

Laatste promoties in HOME & CO folders

Promoties in reclamefolders HOME & CO

Home & Co is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in huishoudelijke artikelen en apparaten. Het bedrijf heeft meer dan 5 vestigingen verspreid over de regio..

Veelgestelde vragen over HOME & CO

De geschiedenis van HOME & CO: Wat is?
close

Het bedrijf is sinds 2006 actief in België. In de daaropvolgende jaren heeft Home & Co met veel succes kunnen groeien in de regio en meer filialen geopend. Vandaag kan je het Home & Co concept terugvinden in verschillende winkels over heel België.

Welke merken kan ik vinden bij HOME & CO?
close

Home & Co verkoopt en verdeelt een grote selectie van meer dan 600 merken. Enkele daarvan zijn Allibert, Billiet, Brabantia, Calor, Domo, Finesse, Keter, Krups, Tefal en Kork, Weck, onder vele anderen. Bovendien commercialiseert Home & Co ook eigen merkproducten onder hun private label.

Hoe kan ik geld besparen op HOME & CO?
close

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen bij Home & Co. Home & Co zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. U kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Home & Co bekijken die beschikbaar zijn op hun website om hun beste prijzen en uitverkoopdeals voor u te vinden.

Ontmoet de concurrenten van HOME & CO
close

Home & Co concurreert meestal met andere soortgelijke winkels en merken die ook in België actief zijn. Enkele van de bedrijven waarmee Home & Co concurreert zijn Home24, Debrico, Brico Hafsa, Depot Design, Au Bon Repos en Domo.

Is HOME & CO momenteel open?
close

Sommige van de Home & Co winkels zijn beschikbaar van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 19 uur. Op zondag blijven de winkels gesloten.

Hoeveel HOME & CO winkels zijn er in het hele land?
close

In België zijn er momenteel 9 Home & Co verkooppunten beschikbaar in Bastenaken, Ciney, Philippeville, Waremme, Hannut, Sint Truiden, Leuven en Brussegem.

Hoe HOME & CO producten online te kopen
close

Blader door de website van Home & Co en maak je eigen account aan op hun online shop. Met je account kun je je registreren en artikelen aan je winkelwagentje toevoegen voor je volgende aankoop, je bestellingen volgen en nog veel meer. Vergeet ook niet dat de winkel Click & Collect diensten aanbiedt.

Exclusieve voordelen van HOME & CO
close

Home & Co klanten kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen met de winkel. Schrijf u in op de mailinglijst van Home & Co en mis niets van hun geweldige aanbiedingen en hun laatste nieuws. Ontvang als eerste de laatste aanbiedingen van Home & Co rechtstreeks in uw inbox.

Kortingen aangeboden door HOME & CO
close

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.