homeIcon
  1. separatorIjzerwinkel
  2. separatorHOUTSHOP
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van HOUTSHOP

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in HOUTSHOP

Houtshop is een Belgische onderneming die gespecialiseerd is in bouwmaterialen. Het bedrijf exploiteert een winkel in Temse, België.

Zal HOUTSHOP aanbiedingen hebben op Black Friday?

Veelgestelde vragen over HOUTSHOP

De geschiedenis van HOUTSHOP: Wat is?
Open

De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot de jaren dertig toen het oorspronkelijk een bescheiden mandenmakerij was. Onder leiding van Prosper Van der Gucht , oprichter van het bedrijf, verschoof de focus van mandenmakerij naar houthandel. Ondanks de oorlog bleef het bedrijf groeien. Kort daarna, in de jaren zestig, waaide er een nieuwe wind door de zaak met de start van zonen Frank en Karel. Er werd een winkel met doe-het-zelf artikelen en een bijbehorende showroom geopend. In de daaropvolgende decennia bleef Houtshop met groot succes actief en bediende zijn klanten in België.

Welke merken kan ik vinden bij HOUTSHOP?
Open

Houtshop verkoopt en distribueert een grote selectie merkproducten zoals onder andere Metpost, Bosch, Black & Decker, Stanley en Recta-vit.

Hoe kan ik geld besparen op HOUTSHOP?
Open

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen bij Houtshop. Houtshop zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. U kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Houtshop bekijken die beschikbaar zijn op hun website om hun beste prijzen en uitverkoopdeals voor u te vinden. Daarnaast kunt u ook door hun kortingssectie bladeren om hun laagst geprijsde items te vinden.

Ontmoet de concurrenten van HOUTSHOP
Open

Houtshop concurreert meestal met andere soortgelijke winkels en merken die ook in België actief zijn. Enkele van de bedrijven waarmee Houtshop concurreert zijn Home24, Debrico, Brico Hafsa, Depot Design, Au Bon Repos en Domo

Is HOUTSHOP momenteel open?
Open

De Houtshop-winkel is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag is de winkel geopend van 8.30 tot 13.00 uur met uitzondering van de zondag, wanneer Houtshop gesloten blijft.

Hoeveel HOUTSHOP winkels zijn er in het hele land?
Open

In België zijn er momenteel 9 Houtshop verkooppunten gevestigd in Temse.

Hoe HOUTSHOP producten online te kopen
Open

Blader door de Houtshop website en maak je eigen account aan op hun online shop. Met je account kun je je registreren en artikelen aan je winkelwagentje toevoegen voor je volgende aankoop, je bestellingen volgen en nog veel meer. Vergeet ook niet dat Houtshop verhuurdiensten aanbiedt voor hun klanten.

Exclusieve voordelen van HOUTSHOP
Open

Houtshop klanten kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen met de winkel. Schrijf je in op de mailinglijst van Houtshop en mis geen enkele aanbieding of nieuws. Wees de eerste persoon die de laatste aanbiedingen van Houtshop rechtstreeks in uw inbox ontvangt.

Kortingen aangeboden door HOUTSHOP
Open

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.