ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van MENO

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in MENO

Meno is een Luxemburgs bedrijf dat zich richt op de verkoop van gereedschappen en ijzerwaren. Meno heeft een lange geschiedenis op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Nijvel, Luxemburg. Meno is sterk vertegenwoordigd in België en in andere Europese landen. In België verkoopt Meno haar producten via haar webwinkel.

Wat voor producten kan ik vinden bij MENO?

Meno verkoopt een grote verscheidenheid aan producten zoals ijzerwaren, aluminium profielen, brievenbussen, pluggen, naisl, schuifdeursystemen, strippen, schroeven, elektrisch gereedschap, handgereedschap, accuboormachine, bandschuurmachine, betonboormachine, beugelzaag, schaafmachine, diamantslijpschijf, handpalmschuurmachine, houtboormachine, spackmes, hamer, koevoet, gasbrander, beitels, moersleutel, en nog veel meer.

Zal MENO aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over MENO

De geschiedenis van MENO: Wat is?
Open

Meno werd in 1947 in Luxemburg opgericht. Vanaf het begin is Meno een inkoopcoöperatie geweest voor onafhankelijke ijzerwarenhandelaren, die hen een breed assortiment hoogwaardige gereedschappen en ijzerwaren van de toonaangevende merken op de markt aanbood. In de daaropvolgende jaren onderging Meno een sterk expansieproces en ging het buiten de grenzen van Luxemburg zijn producten verkopen op nieuwe markten, waaronder België.

In België landde Meno vele jaren geleden en is sindsdien een bedrijf met een grote reputatie op de Belgische markt.

Welke merken kan ik vinden bij MENO?
Open

Meno verkoopt producten van bekende merken als Abus, Assa Abloy, Avie, Bruynzeel, Burg Wächter, Deli Home, Drombrecht, Gah Albert, Lince, Pardaen, Resiser, Black + Decker, Bahco, Carat, Ceta Form, DeWalt, Edma, Facom, Fecin, Fein, en vele andere.

Hoe kan ik geld besparen op MENO?
Open

Geld besparen bij Meno is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op kortings365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Meno. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Meno te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Ontmoet de concurrenten van MENO
Open

Meno concurreert in België met andere winkelketens zoals Hubo, Gamma en Maxeda.

Is MENO momenteel open?
Open

Meno heeft geen fysieke winkels in België.

Hoeveel MENO winkels zijn er in het hele land?
Open

Meno heeft geen fysieke winkels in België. Klanten kunnen de producten echter kopen via Meno's online winkel.

Hoe MENO producten online te kopen
Open

Meno heeft een exclusieve online winkel. Op de Meno's online winkel kunnen klanten een grote selectie producten vinden met korting.

Exclusieve voordelen van MENO
Open

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Meno door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te laten bezorgen. Alle producten die Meno verkoopt hebben fabrieksgarantie. Klanten kunnen advies krijgen van Meno's team van deskundige verkopers, met uitgebreide ervaring in de hardwaremarkt.

In geval van ongemak met een van haar producten staat Meno retourzendingen en omruilingen toe. Op de officiële website van Meno kunnen klanten handleidingen en interessante artikelen vinden.

Kortingen aangeboden door MENO
Open

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE