logo
ADVERTENTIE

Laatste promoties in MENO folders

Promoties in reclamefolders MENO

Meno is een Luxemburgs bedrijf dat zich richt op de verkoop van gereedschappen en ijzerwaren. Meno heeft een lange geschiedenis op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Nijvel, Luxemburg. Meno is sterk vertegenwoordigd in België en in andere Europese landen. In België verkoopt Meno haar producten via haar webwinkel.

Veelgestelde vragen over MENO

Hoe kan ik geld besparen op MENO?

Geld besparen bij Meno is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op kortings365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Meno. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Meno te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Kortingen aangeboden door MENO

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van MENO: Wat is?

Meno werd in 1947 in Luxemburg opgericht. Vanaf het begin is Meno een inkoopcoöperatie geweest voor onafhankelijke ijzerwarenhandelaren, die hen een breed assortiment hoogwaardige gereedschappen en ijzerwaren van de toonaangevende merken op de markt aanbood. In de daaropvolgende jaren onderging Meno een sterk expansieproces en ging het buiten de grenzen van Luxemburg zijn producten verkopen op nieuwe markten, waaronder België.

In België landde Meno vele jaren geleden en is sindsdien een bedrijf met een grote reputatie op de Belgische markt.

Is MENO momenteel open?

Meno heeft geen fysieke winkels in België.

Hoe MENO producten online te kopen

Meno heeft een exclusieve online winkel. Op de Meno's online winkel kunnen klanten een grote selectie producten vinden met korting.

Welke merken kan ik vinden bij MENO?

Meno verkoopt producten van bekende merken als Abus, Assa Abloy, Avie, Bruynzeel, Burg Wächter, Deli Home, Drombrecht, Gah Albert, Lince, Pardaen, Resiser, Black + Decker, Bahco, Carat, Ceta Form, DeWalt, Edma, Facom, Fecin, Fein, en vele andere.

Ontmoet de concurrenten van MENO

Meno concurreert in België met andere winkelketens zoals Hubo, Gamma en Maxeda.

Hoeveel MENO winkels zijn er in het hele land?

Meno heeft geen fysieke winkels in België. Klanten kunnen de producten echter kopen via Meno's online winkel.

Exclusieve voordelen van MENO

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Meno door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te laten bezorgen. Alle producten die Meno verkoopt hebben fabrieksgarantie. Klanten kunnen advies krijgen van Meno's team van deskundige verkopers, met uitgebreide ervaring in de hardwaremarkt.

In geval van ongemak met een van haar producten staat Meno retourzendingen en omruilingen toe. Op de officiële website van Meno kunnen klanten handleidingen en interessante artikelen vinden.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.