logo
homeIcon
  1. separatorIjzerwinkel
  2. separatorPELCKMANS

Laatste promoties in PELCKMANS folders

Promoties in reclamefolders PELCKMANS

Pelckmans is een Belgische winkelketen gericht op de verkoop van tuin- en huishoudelijke producten. Pelckmans heeft een lange geschiedenis op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Turnhout, België.

Veelgestelde vragen over PELCKMANS

Hoe kan ik geld besparen op PELCKMANS?

Geld besparen bij Pelckmans is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website staan. Op kortings365 vindt u ook alle aanbiedingen en promoties bij Pelckmans. Pelckmans biedt haar klanten getrouwheidscheques aan. Ook via de klantenkaart kunnen klanten besparen op elke aankoop.

Kortingen aangeboden door PELCKMANS

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van PELCKMANS: Wat is?

Pelckmans werd opgericht in 1977 in België. Vanaf het begin heeft Pelckmans als doel gehad haar klanten te voorzien van hoogwaardige en uniek ontworpen tuin- en huishoudelijke producten. In de daaropvolgende jaren onderging Pelckmans een sterke expansie met de toevoeging van een groot aantal producten en begon het met de distributie van haar producten in heel België.

Is PELCKMANS momenteel open?

Pelckmans winkels zijn geopend van maandag tot en met zondag van 9.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoe PELCKMANS producten online te kopen

Pelckmans heeft ook een exclusieve online winkel. Op de Pelckmans online winkel is er een sectie "Promoties", waar klanten een grote selectie producten tegen gereduceerde prijzen kunnen vinden.

Welke merken kan ik vinden bij PELCKMANS?

Pelckmans verkoopt een grote verscheidenheid aan producten zoals Agrofino, Allux, ACD, Amigra, ACO, Aja, Air Wick, Ariel, Astroturf, Amefa, Antargaz, Cerve, Curver, CéDé, Cleo, Didak, Duvo, Duralex, D'Or, Finesse, Fanta, Frolic, Flymo, Furminator, Ferplast, Kaliwood, Kitchen Fun, Lafuma, en vele andere.

Ontmoet de concurrenten van PELCKMANS

Palckmans concurreert in België met andere winkelketens zoals TuinCentrum, Gardeo, Frits Wolf.

Hoeveel PELCKMANS winkels zijn er in het hele land?

Pelckmans is in België actief via twee winkels in Antwerpen en Limburg.

Exclusieve voordelen van PELCKMANS

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Pelckmans door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van haar producten, staat Pelckmans retourzendingen en omruilingen toe. Via de Loyalty Card hebben klanten toegang tot exclusieve voordelen.

Op de officiële Pelckmans website staat een blog waar klanten artikelen kunnen vinden met decoratie-ideeën voor thuis en buiten. Klanten kunnen hun bestellingen volgen in de Pelckmans online winkel. Pelckmans heeft een exclusieve klantenservice.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij PELCKMANS

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij PELCKMANS

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Ijzerwinkel winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 39 Ijzerwinkel winkels in Belgium inclusief PELCKMANS en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.