logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorSKIHUT
ADVERTENTIE

Laatste promoties in SKIHUT folders

Promoties in reclamefolders SKIHUT

Skihut is een Nederlandse detailhandelaar in sportkleding. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Zuid-Holland en is online aanwezig in 28 Europese landen. Ze verkopen wintersportkleding, zwemkleding en kleding via hun fysieke winkel in Nederland en hun online marktplaats.

Veelgestelde vragen over SKIHUT

Hoe kan ik geld besparen op SKIHUT?

Besparen bij Skihut is heel eenvoudig. U vindt super spaarzame aanbiedingen op hun website, profiteer van gratis verzending naar België voor bepaalde bestellingen, en schrijf u in op hun nieuwsbrief om de laatste aanbiedingen in uw inbox te krijgen.

Kortingen aangeboden door SKIHUT

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van SKIHUT: Wat is?

Het merk Skihut begon in de jaren 1970 als een kleine winkel in de Haagsestraat in Scheveningen. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een leider op het gebied van wintersportkleding. Skihut heeft momenteel een winkel in Scheveningen en een online marktplaats die bezorgdiensten aanbiedt in vele Europese landen, waaronder België.

Is SKIHUT momenteel open?

U kunt te allen tijde online winkelen via de webwinkel van Skihut. De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur.

Hoe SKIHUT producten online te kopen

U kunt online winkelen via de website van Skihut en genieten van bezorgdiensten, exclusieve aanbiedingen en diverse betaalmethoden. Het bedrijf Aanbiedingen ruilen en retourneren na 14 van ontvangst van uw bestelling. Bezoek https://www.skihut.nl/ om te beginnen met winkelen.

Welke merken kan ik vinden bij SKIHUT?

De collecties van Skihut bevatten producten van meer dan 200 merken, waaronder internationale merken en exclusieve labels zoals Bogner, Toni Sailer, KJUS, Poivre Blanc, Peak Performance en Goldbergh. Bezoek https://www.skihut.nl/merken/ voor een overzicht van alle merken van Skihut.

Ontmoet de concurrenten van SKIHUT

Skihut concurreert met andere sportkledingwinkels in Europa, zoals Nike, Adidas, Intersport, New Balance, The North Face en Decathlon.

Hoeveel SKIHUT winkels zijn er in het hele land?

De winkel van Skihut is gevestigd in Scheveningen, Nederland. Aangezien het bedrijf geen fysieke winkels heeft in België, kunt u de producten online kopen.

Exclusieve voordelen van SKIHUT

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Skihut is door een Skipas aan te schaffen. Als houder van een skipas kunt u profiteren van verschillende voordelen, waaronder een welkomstgeschenk, kortingsbonnen, aanbiedingen op basis van uw niveau, uitnodigingen voor exclusieve evenementen en meer. U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Skihut en hen volgen op Instagram, Facebook en YouTube om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en promoties.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.