logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorJACK WOLFSKIN
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van JACK WOLFSKIN

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in JACK WOLFSKIN

Jack Wolfskin is een Duitse detailhandelaar in outdoorkleding, schoeisel en uitrusting. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Idstein, exploiteert 495 winkels en heeft wereldwijd meer dan 1400 mensen in dienst. Ze verkopen hun producten via hun vestigingen en online winkel.

Veelgestelde vragen over JACK WOLFSKIN

De geschiedenis van JACK WOLFSKIN: Wat is?
close

Jack Wolfskin werd in 1981 in Duitsland opgericht door Ulrich Dausien, met als doel kleding en uitrusting voor outdoorliefhebbers aan te bieden. Hun eerste winkel opende zijn deuren in 1993 in Heidelberg. Sinds 1997 is het bedrijf gevestigd in Idstein.

Vandaag de dag zijn er wereldwijd 495 Jack Wolfskin winkels, waarvan 226 in Europa en 269 in Azië. Het bedrijf verhandelt zijn producten ook aan meer dan 4000 winkels wereldwijd. U vindt vestigingen in vele Belgische steden, waaronder Antwerpen, Brugge, Knokke-Heist, Leuven, Nieuwpoort, Oostende en Wijnegem.

Welke merken kan ik vinden bij JACK WOLFSKIN?
close

Jack Wolfskin ontwerpt, produceert en verkoopt producten onder eigen merk. Ze richten zich op duurzaamheid, dus alle producten zijn duurzaam en gemaakt van gerecyclede materialen, geen PFC, bont of angorawol.

Hoe kan ik geld besparen op JACK WOLFSKIN?
close

Besparen bij Jack Wolfskin is heel eenvoudig. Je kunt ongelooflijke deals vinden in de Outlet sectie van hun website, profiteren van gratis verzending voor geselecteerde bestellingen, en je inschrijven voor hun nieuwsbrief om een kortingscode en het laatste nieuws te krijgen.

Ontmoet de concurrenten van JACK WOLFSKIN
close

Jack Wolfskin concurreert met andere retailers van bovenkleding en sportkleding, zoals JD Sports, Sports Direct, Ariat International en Columbia Sportswear

Is JACK WOLFSKIN momenteel open?
close

De officiële winkels van Jack Wolfskin zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Enkele zijn ook op zondag geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Op feestdagen zoals de Dag van de Arbeid en Nieuwjaar kunnen de werktijden veranderen.

Hoeveel JACK WOLFSKIN winkels zijn er in het hele land?
close

Er zijn zeven officiële Jack Wolfskin winkels en duizenden wederverkopers in België. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u op https://www.jack-wolfskin.be/storefinder/.

Hoe JACK WOLFSKIN producten online te kopen
close

In de onlineshop van Jack Wolfskin kunt u online winkelen en genieten van gratis verzending op geselecteerde bestellingen of kiezen voor click-and-collect. Voor wie zich inschrijft voor de nieuwsbrief zijn er fantastische voordelen.

Exclusieve voordelen van JACK WOLFSKIN
close

Jack Wolfskin biedt zijn klanten exclusieve voordelen, waaronder diensten die de winkelervaring verbeteren, zoals "Click and Reserve" en "Return to Store".

Kortingen aangeboden door JACK WOLFSKIN
close

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.