logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorFOOT LOCKER

FOOT LOCKER folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders FOOT LOCKER

Foot Locker is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van schoenen en kleding. Foot Locker heeft zijn hoofdkantoor in Vianen, Nederland, en heeft een lange geschiedenis op de markt. Foot Locker is sterk vertegenwoordigd in België en in andere landen over de hele wereld.

Veelgestelde vragen over FOOT LOCKER

Hoe kan ik geld besparen op FOOT LOCKER?

Geld besparen bij Foot Locker is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings 365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Foot Locker. Daarnaast lanceert Foot Locker vaak seizoensgebonden promoties en aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door FOOT LOCKER

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van FOOT LOCKER: Wat is?

Foot Locker werd in de jaren negentig in Nederland opgericht. Vanaf het begin heeft Foot Locker als doel gehad haar klanten te voorzien van schoeisel van de toonaangevende merken in de markt. In de daaropvolgende jaren onderging Foot Locker een sterke bedrijfsuitbreiding met de toevoeging van nieuwe producten en tegelijkertijd landde Foot Locker in een groot aantal landen, waaronder België. In België landde Foot Locker in de jaren 2000 met de opening van zijn eerste winkel.

Is FOOT LOCKER momenteel open?

Foot Locker winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.30 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoe FOOT LOCKER producten online te kopen

Foot Locker heeft ook een exclusieve online winkel. In de online winkel van Foot Locker is er een sectie "Sale", waar klanten een grote selectie producten tegen gereduceerde prijzen kunnen vinden.

Welke merken kan ik vinden bij FOOT LOCKER?

Foot Locker verkoopt producten van bekende merken zoals Nike, Jordan, Adidas, New Balance, Puma, Converse, Asics, Vans, Under Armour, Reebok, Ugg, Crocs, Wortels, Cozi, Diadora, Ellesse, Buffalo, Herschel, Kappa, Lavair, Wilson, Warrior Shanghai, Under Armour, Tommy Jeans, Superga, Timberland, The New Originals, onder andere.

Ontmoet de concurrenten van FOOT LOCKER

Foot Locker concurreert in België met andere winkelketens zoals Decathlon, JD Sports, Snipes en Sidestep.

Hoeveel FOOT LOCKER winkels zijn er in het hele land?

Foot Locker is in België actief met ongeveer 20 winkels in onder meer Antwerpen, Brussel, Wijnegem, Luik, Leuven, Brugge, Gent, Kortrijk, Oostende en Charleroi.

Exclusieve voordelen van FOOT LOCKER

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Foot Locker door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te laten bezorgen. In geval van ongemak met een van de producten staat Foot Locker retourneren en ruilen toe. Klanten kunnen hun bestelling volgen in de online winkel van Foot Locker.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij FOOT LOCKER

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij FOOT LOCKER

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Sport winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 16 Sport winkels in Belgium inclusief FOOT LOCKER en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.