logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorBIANCHI

Laatste promoties in BIANCHI folders

Promoties in reclamefolders BIANCHI

Bianchi is een Italiaans merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en op de markt brengen van verschillende soorten fietsen. Het bedrijf is internationaal bekend en is aanwezig in 60 landen ter wereld. Een van die landen is België, dat actief is via de online winkel en vele dealers.

Veelgestelde vragen over BIANCHI

Hoe kan ik geld besparen op BIANCHI?

Bij Bianchi kun je geld besparen door te profiteren van alle lage prijzen en grote kortingen op geselecteerde producten. Daarnaast biedt het gratis bezorging op aankopen boven een bepaald bedrag. Bovendien kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om exclusieve voordelen te krijgen en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Kortingen aangeboden door BIANCHI

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels,kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van BIANCHI: Wat is?

De geschiedenis van Bianchi gaat meer dan 130 jaar terug. In 1885 werd het merk opgericht in Milaan, Italië, door Edoardo Bianchi. Het werd opgericht als een fietsenmerk met het beste design, stijl en smaak voor elk type fietser. Tegenwoordig is Bianchi over de hele wereld actief, precies in meer dan 60 landen, waaronder België, waar het merk zijn commerciële activiteiten ontplooit.

Is BIANCHI momenteel open?

De Bianchi winkels openen hun deuren op verschillende tijden. Over het algemeen doen ze dat van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 18.30 uur. Op zondag zijn ze gesloten.

Hoe BIANCHI producten online te kopen

Bij Bianchi is het mogelijk om direct in de online winkel te kopen met verschillende betaalmethoden zoals bankoverschrijving, creditcard, bankpas en PayPal en geld te besparen door te profiteren van alle kortingen en aanbiedingen. Het biedt ook gratis bezorging volgens bases en de optie van click and collect in de dichtstbijzijnde winkel.

Welke merken kan ik vinden bij BIANCHI?

Bianchi commercialiseert haar eigen merk en biedt de beste kwaliteit en uitmuntendheid op elk ontwerp voor elk type fietser.

Ontmoet de concurrenten van BIANCHI

Enkele van Bianchi's grootste concurrenten in België zijn Trek, Orbea, Ridley en anderen.

Hoeveel BIANCHI winkels zijn er in het hele land?

Bianchi heeft veel winkels in België. Ga naar https://www.**Bianchi**.com/find-a-dealer/ om de dichtstbijzijnde te vinden.

Exclusieve voordelen van BIANCHI

De beste manier om geld te besparen bij Bianchi is door een account aan te maken in de online winkel. Daarnaast kun je door social media te volgen en je in te schrijven voor de nieuwsbrief het laatste nieuws en aanbiedingen krijgen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij BIANCHI

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij BIANCHI

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Sport winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 16 Sport winkels in Belgium inclusief BIANCHI en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.