ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van TOOLSPECIAL

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van TOOLSPECIAL

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in TOOLSPECIAL

Toolspecial is een Belgische ijzerwarenketen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is momenteel gevestigd in Hoevelaken.

Wat voor producten kan ik vinden bij TOOLSPECIAL?

Bij Toolspecial vind je een breed scala aan producten. Enkele van deze producten zijn handgereedschap, poorten en hekken, buitenverlichting, batterijen, slangen en hulpstukken, ramen, ijzerwaren, bouw en materialen, opslagproducten, en meer.

Zal TOOLSPECIAL aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over TOOLSPECIAL

De geschiedenis van TOOLSPECIAL: Wat is?
Open

Het bedrijf werd oorspronkelijk meer dan 10 jaar geleden opgericht in België. Sindsdien kon Toolspecial met veel succes groeien en uitbreiden in de hele regio, waarbij meer filialen in heel Europa werden geopend. Tegenwoordig is Toolspecial de leverancier van gereedschap in Nederland, België en Frankrijk.

Welke merken kan ik vinden bij TOOLSPECIAL?
Open

Toolspecial verkoopt en distribueert een grote selectie van meer dan 50.000 lokale en internationale merkproducten. Enkele van deze producten zijn Bahco, BST, Makita, Ctek, Eagle, Ferve, GYS, Midtronics, Noco, Power start, Zeca, en nog veel meer.

Hoe kan ik geld besparen op TOOLSPECIAL?
Open

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen bij Toolspecial. Toolspecial zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. Je kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Toolspecial bekijken die op hun website beschikbaar zijn om hun beste prijzen en uitverkoopdeals voor je te vinden. Daarnaast kun je ook door hun outlet sectie bladeren om hun laagst geprijsde artikelen te vinden.

Ontmoet de concurrenten van TOOLSPECIAL
Open

Toolspecial concurreert meestal met andere soortgelijke winkels en merken die ook in België actief zijn. Enkele van de bedrijven waarmee Toolspecial concurreert zijn Home24, Debrico, Brico Hafsa, Depot Design, Au Bon Repos en Domo.

Is TOOLSPECIAL momenteel open?
Open

Sommige verkooppunten van Toolspecial openen hun deuren van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur, met uitzondering van de zondag, wanneer het gesloten blijft.

Hoeveel TOOLSPECIAL winkels zijn er in het hele land?
Open

In België heeft Toolspecial momenteel 42 verkooppunten in onder meer Brussel, Ath, Gante, Verviers en Hasselt.

Hoe TOOLSPECIAL producten online te kopen
Open

Blader door de website van Toolspecial en maak je eigen account aan op hun webwinkel. Met je account kun je je registreren en beginnen met het toevoegen van artikelen aan je winkelwagentje of je verlanglijstje.

Exclusieve voordelen van TOOLSPECIAL
Open

Toolspecial klanten kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Schrijf je in op de mailinglijst van Toolspecial en mis niets van hun geweldige aanbiedingen en hun laatste nieuws. Wees de eerste die de nieuwste aanbiedingen van Toolspecial rechtstreeks in je inbox ontvangt.

Kortingen aangeboden door TOOLSPECIAL
Open

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE