logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorTREK

Laatste promoties in TREK folders

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van TREK

Promoties in reclamefolders TREK

Trek is een Amerikaans bedrijf met het hoofdkantoor in Waterloo, Wisconsin, gespecialiseerd in de productie, marketing en distributie van verschillende soorten fietsen, accessoires en aanvulling voor fietsers. Het merk is wereldwijd actief in meer dan 90 landen. Een daarvan is België, waar het winkels en een website heeft.

Veelgestelde vragen over TREK

Hoe kan ik geld besparen op TREK?

Bij Trek kun je geld besparen door te profiteren van alle grote deals, promoties en kortingen op geselecteerde producten. Daarnaast kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om exclusieve voordelen te krijgen en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Kortingen aangeboden door TREK

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels,kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van TREK: Wat is?

Trek werd in 1976 in de Verenigde Staten opgericht door Richard (Dick) Burke y Bevel Hogg als fietsbedrijf. In de loop der jaren is het merk gegroeid en is het erin geslaagd om zich over de hele wereld te positioneren met verschillende soorten fietsen, kleding en uitrusting voor fietsers. Tegenwoordig verkoopt Trek haar producten via 1.700 winkels in Noord-Amerika, dochterondernemingen in Europa en Azië en distributeurs in 90 landen over de hele wereld. Eén daarvan is België, waar Trek actief is.

Is TREK momenteel open?

Trek winkels openen hun deuren op vergelijkbare tijden. In het algemeen doen ze dat van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag werken ze tot 17.00 uur. Op zondag en maandag werken ze echter niet.

Hoe TREK producten online te kopen

Bij Trek is het mogelijk om via de website meer te weten te komen over de opties om veel te besparen en de verschillende prijzen. Echter, om de producten te kopen moet je naar een van de fysieke winkels.

Welke merken kan ik vinden bij TREK?

Trek biedt zijn eigen merk dat de beste kwaliteit en ontwerpen garandeert. Het merk omvat echter ook andere merken die tot de groep behoren: Electra, Bontrager en Trek Travel. Daarnaast zijn er nog andere merken zoals TQ, Fazua, Hydrive en Bosch.

Ontmoet de concurrenten van TREK

Enkele van Trek´s belangrijkste concurrenten in België zijn Bianchi, Orbea, Ridley en anderen.

Hoeveel TREK winkels zijn er in het hele land?

Trek heeft een aantal winkels in heel België. Ga naar https://www.**Trek**bikes.com/be/fr_BE/store-finder/ om de dichtstbijzijnde te vinden.

Exclusieve voordelen van TREK

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Trek is door op de website te surfen en kennis te nemen van de promoties. Daarnaast kun je door social media te volgen en je in te schrijven voor de nieuwsbrief op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij TREK

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij TREK

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Sport winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 16 Sport winkels in Belgium inclusief TREK en nog veel meer.

arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.