logo
homeIcon
  1. separatorIjzerwinkel
  2. separatorTUINMAXIMAAL

Laatste promoties in TUINMAXIMAAL folders

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van TUINMAXIMAAL

Promoties in reclamefolders TUINMAXIMAAL

Tuinmaximaal is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in buiten- en tuinmeubelen. Het bedrijf exploiteert momenteel zowel een showroom als e-shops.

Veelgestelde vragen over TUINMAXIMAAL

Hoe kan ik geld besparen op TUINMAXIMAAL?

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen bij Tuinmaximal. Tuinmaximal zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. Je kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Tuinmaximaal bekijken die op hun website beschikbaar zijn om hun beste prijzen en uitverkoopdeals voor je te vinden.

Kortingen aangeboden door TUINMAXIMAAL

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van TUINMAXIMAAL: Wat is?

Het bedrijf Tuinmaximal werd meer dan 5 jaar geleden officieel opgericht in Nederland. Het duurde niet lang voordat het bedrijf zich over de hele regio begon uit te breiden en landen als België bereikte. Vandaag de dag is Tuinmaximal al vele jaren een van de marktleiders in Europa.

Is TUINMAXIMAAL momenteel open?

Sommige verkooppunten van Tuinmaximaal openen hun deuren van maandag tot en met zondag van 9 tot 18 uur.

Hoe TUINMAXIMAAL producten online te kopen

Blader door de website van Tuinmaximaal en maak je eigen account aan op hun online winkel. Met je account kun je je registreren en beginnen met het toevoegen van artikelen aan je winkelwagentje of je verlanglijstje. Daarnaast biedt de winkel ook montage-instructies voor hun klanten, evenals leveringsopties waaronder snelle verzending.

Welke merken kan ik vinden bij TUINMAXIMAAL?

Tuinmaximal verkoopt en distribueert hun eigen merkproducten onder hun huismerken.

Ontmoet de concurrenten van TUINMAXIMAAL

Tuinmaximaal concurreert meestal met andere soortgelijke winkels en merken die ook in België actief zijn. Enkele bedrijven waarmee Tuinmaximaal concurreert zijn Home24, Debrico, Brico Hafsa, Depot Design, Au Bon Repos en Domo.

Hoeveel TUINMAXIMAAL winkels zijn er in het hele land?

In België heeft Tuinmaximaal momenteel één fysiek verkooppunt in Eindhoven. Plus, als je hun showroom wilt bezoeken buiten hun gebruikelijke openingstijden, kan de virtuele showroom van Tuinmaximaal op elk moment worden bezocht.

Exclusieve voordelen van TUINMAXIMAAL

Tuinmaximaal klanten kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Schrijf je in op de Tuinmaximaal mailinglijst en mis niets van hun geweldige aanbiedingen en hun laatste nieuws. Wees de eerste die de nieuwste aanbiedingen van Tuinmaximaal rechtstreeks in je inbox ontvangt.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij TUINMAXIMAAL

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij TUINMAXIMAAL

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Ijzerwinkel winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 39 Ijzerwinkel winkels in Belgium inclusief TUINMAXIMAAL en nog veel meer.

arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.