homeIcon
  1. separatorIjzerwinkel
  2. separatorTUINMAXIMAAL
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van TUINMAXIMAAL

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van TUINMAXIMAAL

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in TUINMAXIMAAL

Tuinmaximaal is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in buiten- en tuinmeubelen. Het bedrijf exploiteert momenteel zowel een showroom als e-shops.

Zal TUINMAXIMAAL aanbiedingen hebben op Black Friday?

Veelgestelde vragen over TUINMAXIMAAL

De geschiedenis van TUINMAXIMAAL: Wat is?
Open

Het bedrijf Tuinmaximal werd meer dan 5 jaar geleden officieel opgericht in Nederland. Het duurde niet lang voordat het bedrijf zich over de hele regio begon uit te breiden en landen als België bereikte. Vandaag de dag is Tuinmaximal al vele jaren een van de marktleiders in Europa.

Welke merken kan ik vinden bij TUINMAXIMAAL?
Open

Tuinmaximal verkoopt en distribueert hun eigen merkproducten onder hun huismerken.

Hoe kan ik geld besparen op TUINMAXIMAAL?
Open

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen bij Tuinmaximal. Tuinmaximal zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. Je kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Tuinmaximaal bekijken die op hun website beschikbaar zijn om hun beste prijzen en uitverkoopdeals voor je te vinden.

Ontmoet de concurrenten van TUINMAXIMAAL
Open

Tuinmaximaal concurreert meestal met andere soortgelijke winkels en merken die ook in België actief zijn. Enkele bedrijven waarmee Tuinmaximaal concurreert zijn Home24, Debrico, Brico Hafsa, Depot Design, Au Bon Repos en Domo.

Is TUINMAXIMAAL momenteel open?
Open

Sommige verkooppunten van Tuinmaximaal openen hun deuren van maandag tot en met zondag van 9 tot 18 uur.

Hoeveel TUINMAXIMAAL winkels zijn er in het hele land?
Open

In België heeft Tuinmaximaal momenteel één fysiek verkooppunt in Eindhoven. Plus, als je hun showroom wilt bezoeken buiten hun gebruikelijke openingstijden, kan de virtuele showroom van Tuinmaximaal op elk moment worden bezocht.

Hoe TUINMAXIMAAL producten online te kopen
Open

Blader door de website van Tuinmaximaal en maak je eigen account aan op hun online winkel. Met je account kun je je registreren en beginnen met het toevoegen van artikelen aan je winkelwagentje of je verlanglijstje. Daarnaast biedt de winkel ook montage-instructies voor hun klanten, evenals leveringsopties waaronder snelle verzending.

Exclusieve voordelen van TUINMAXIMAAL
Open

Tuinmaximaal klanten kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Schrijf je in op de Tuinmaximaal mailinglijst en mis niets van hun geweldige aanbiedingen en hun laatste nieuws. Wees de eerste die de nieuwste aanbiedingen van Tuinmaximaal rechtstreeks in je inbox ontvangt.

Kortingen aangeboden door TUINMAXIMAAL
Open

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.