logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorJD SPORTS
ADVERTENTIE

Laatste promoties in JD SPORTS folders

Promoties in reclamefolders JD SPORTS

JD Sports is een modedetailhandelaar in vrijetijds- en sportkleding. Het bedrijf is gevestigd in Bury, Greater Manchester, Engeland, en heeft meer dan 900 winkels in Europa, waaronder 16 in België. U kunt hun producten online of in hun vestigingen kopen.

Veelgestelde vragen over JD SPORTS

De geschiedenis van JD SPORTS: Wat is?
close

John Wardle en David Makin richtten JD Sports op in 1981. De naam van het bedrijf staat voor de initialen van hun namen. Het bedrijf groeide door de jaren heen enorm. Vandaag is JD Sports een van de marktleiders, met meer dan 900 vestigingen wereldwijd.

In België vindt u vestigingen in Antwerpen, Brussel, Charleroi, Genk, Gent, Hasselt, Luik, Bergen, Namen, Doornik, Turnhout en Wijnegem.

Welke merken kan ik vinden bij JD SPORTS?
close

JD Sports Aanbiedingen vele nationale en internationale populaire merken, waaronder Adidas, Converse, Fila, Hoodrich, Jordan, Juicy Couture, Levi's, McKenzie, NewBalance, New Era, Nike, On Running, PE Nation, Pink Soda Sports, Puma, Timberland, The North Face, en Under Armour.

Hoe kan ik geld besparen op JD SPORTS?
close

Er zijn veel manieren om geld te Besparen bij JD Sports. Je kunt profiteren van gratis verzending op geselecteerde bestellingen, 10% korting voor nieuwe klanten en kortingen op geselecteerde merken. Vergeet je niet in te schrijven voor hun nieuwsbrief om het laatste nieuws en aanbiedingen te ontvangen.

Ontmoet de concurrenten van JD SPORTS
close

JD Sports concurreert met andere sportkledingwinkels, zoals Avantisport, Intersport, Sports Direct en SportsVille.

Is JD SPORTS momenteel open?
close

De meeste JD Sports-winkels openen hun deuren van maandag tot en met zaterdag. De grotere winkels zijn ook op zondag open. De openingstijden verschillen van winkel tot winkel. Ga naar https://www.jdsports.be/store-locator/all-stores/ voor meer informatie.

Hoeveel JD SPORTS winkels zijn er in het hele land?
close

Er zijn 16 JD Sports winkels in België. Ga naar https://www.jdsports.be/store-locator/all-stores/ om de dichtstbijzijnde te vinden.

Hoe JD SPORTS producten online te kopen
close

Je kunt online winkelen via de online winkel van JD Sports en genieten van gratis verzending op geselecteerde bestellingen of kiezen uit click-and-collect opties. Er zijn vele betaalmethoden beschikbaar.

Exclusieve voordelen van JD SPORTS
close

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij JD Sports is om hun gratis app te downloaden en lid te worden van JDx Club. De voordelen omvatten exclusieve wedstrijden, meer betalingsopties en toegang tot nieuwe lanceringen. Je kunt JD Sports ook volgen op Facebook, YouTube, Twitter, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door JD SPORTS
close

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.