logo
homeIcon
  1. separatorIjzerwinkel
  2. separatorDISCO GV
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van DISCO GV

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in DISCO GV

Disco GV is een tuinmeubelzaak en verfspeciaalzaak met hoofdkantoor in België. Het bedrijf biedt onder meer verf, verftoebehoren, behangpapier en lokale vloerlaminaten aan.

Veelgestelde vragen over DISCO GV

De geschiedenis van DISCO GV: Wat is?
close

Het bedrijf werd in 1976 door de familie Gillemot opgericht als schildersbedrijf. Daarna werd het bedrijf omgedoopt tot Disco GV en groeide het uit tot een grote tuinmeubelzaak en verfspeciaalzaak.

Welke merken kan ik vinden bij DISCO GV?
close

Disco GV biedt enkele hoogwaardige merken zoals Levis, Sikkens, Hammerite, HG, Arte, Quick Step en Trimetal en vele andere.

Hoe kan ik geld besparen op DISCO GV?
close

Als je geld wilt besparen kun je de Disco GV website bezoeken en door de Sales sectie bladeren. Vergeet ook niet om Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste DiscoGV-catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Ontmoet de concurrenten van DISCO GV
close

Brico, Hubo, Aveve, Dema, Handyhome, Metabo, Cevo, Mr Bricolage en Gamma zijn enkele concurrenten van Disco GV.

Is DISCO GV momenteel open?
close

Disco GV opent haar deuren van donderdag tot en met zaterdag. Van donderdag op vrijdag opent het bedrijf zijn deuren van 9:00 uur tot 18:00 uur. Op zaterdag opent Disco GV haar deuren van 9:00 uur tot 17:30 uur.

Hoeveel DISCO GV winkels zijn er in het hele land?
close

Disco GV heeft één winkel in Haacht, België.

Hoe DISCO GV producten online te kopen
close

Op de website van Disco GV vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Bovendien is er leveringsinformatie, mocht u die nodig hebben.

Exclusieve voordelen van DISCO GV
close

Als je exclusieve voordelen wilt krijgen bij Disco GV, moet je je inschrijven op de website. Door dat te doen ontvangt u gratis inhoud en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er vele manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht. Je kunt Disco GV ook volgen op Instagram en Facebook, om de laatste informatie, kortingen en coupons te krijgen.

Kortingen aangeboden door DISCO GV
close

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.