logo
homeIcon
  1. separatorIjzerwinkel
  2. separatorHENDERS & HAZEL
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van HENDERS & HAZEL

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in HENDERS & HAZEL

Henders & Hazel is een Duitse detailhandelsonderneming gespecialiseerd in meubelen en huishoudelijke artikelen. Het bedrijf heeft meer dan 300 vestigingen in de regio.

Veelgestelde vragen over HENDERS & HAZEL

De geschiedenis van HENDERS & HAZEL: Wat is?
close

Het bedrijf is opgericht in 2004 in Duitsland. Sindsdien is Habufa uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf met een toonaangevend assortiment van gevarieerde meubels die in eigen beheer worden ontworpen en in heel Europa worden verkocht. Vandaag de dag is Henders & Hazel uitgegroeid tot een franchiseorganisatie met bijna 300 verkooppunten in Europa, waarvan 33 in België.

Welke merken kan ik vinden bij HENDERS & HAZEL?
close

Henders & Hazel verkoopt en distribueert haar eigen merkproducten onder hun huismerken.

Hoe kan ik geld besparen op HENDERS & HAZEL?
close

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen bij Henders & Hazel. Henders & Hazel zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. U kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Henders & Hazel bekijken die beschikbaar zijn op hun website om hun beste prijzen en uitverkoopdeals voor u te vinden. De winkel biedt ook tot 15% korting op geselecteerde items.

Ontmoet de concurrenten van HENDERS & HAZEL
close

Henders & Hazel concurreert meestal met andere soortgelijke winkels en merken die ook in België actief zijn. Enkele bedrijven waarmee Henders & Hazel concurreert zijn Home24, Debrico, Brico Hafsa, Depot Design, Au Bon Repos en Domo.

Is HENDERS & HAZEL momenteel open?
close

Sommige van de Henders & Hazel-winkels zijn beschikbaar van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.30 uur. Op zondag blijven de winkels gesloten.

Hoeveel HENDERS & HAZEL winkels zijn er in het hele land?
close

In België zijn er momenteel 33 Henders & Hazel verkooppunten beschikbaar in onder meer Brussel, Antwerpen, Waals-Brabant, Henegouwen, Cork, Limburg, Luxemburg, Namen en Oost-Vlaanderen.

Hoe HENDERS & HAZEL producten online te kopen
close

Blader door de website van Henders & Hazel en maak je eigen account aan op hun online winkel. Met je account kun je je registreren en beginnen met het toevoegen van artikelen aan je winkelwagentje voor je volgende aankoop, evenals het volgen van je bestellingen en meer. Ook biedt de winkel 3D-kamerontwerpdiensten voor hun klanten.

Exclusieve voordelen van HENDERS & HAZEL
close

Klanten van Henders & Hazel kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Schrijf je in op de mailinglijst van Henders & Hazel en mis niets van hun geweldige aanbiedingen en hun laatste nieuws. Wees de eerste die de nieuwste aanbiedingen van Henders & Hazel rechtstreeks in je inbox ontvangt.

Kortingen aangeboden door HENDERS & HAZEL
close

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.