logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van METABO

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in METABO

Metabo is een Duitse ijzerwarenketen met hoofdzetel in Nürtingen, Baden-Württemberg. Het merk maakt kwaliteitsgereedschap voor doe-het-zelfprojecten en professioneel gebruik. Metabo is eigendom van de investeringsmaatschappij Kohlberg Kravis Roberts & Co.

Veelgestelde vragen over METABO

De geschiedenis van METABO: Wat is?
close

Metabo werd opgericht in 1923 door Albrecht Schnizler. De jonge uitvinder creëerde zijn eerste handboormachine terwijl hij in de bakkerij van zijn vader in Nürtingen werkte. Zijn uitvinding was een succes. Er werden meer dan 50.000 exemplaren van verkocht en dat leverde hem het geld op om zijn eerste winkel te openen.

Vanaf dat moment wilde hij een nieuw magazijn creëren waar het bedrijf kon groeien. Metabo begon met het maken van nieuw gereedschap voor verschillende doeleinden. Uiteindelijk gingen ze zich toeleggen op elektrisch gereedschap voor doe-het-zelf projecten en professionele projecten. Ze openden ook hun eigen winkels om te concurreren met andere multinationale merken.

Vandaag verkoopt Metabo in België online en via franchisewinkels. U vindt Metabo-gereedschap ook in andere multimerkzaken voor ijzerwaren.

Welke merken kan ik vinden bij METABO?
close

Metabo ontwerpt, produceert, verkoopt en verdeelt zijn eigen merk. Elk Mbold textetabo gereedschap is gemaakt van de beste duurzame materialen. Ze bieden een breed assortiment aan mogelijkheden voor verschillende soorten doe-het-zelf projecten en professionele projecten.

Hoe kan ik geld besparen op METABO?
close

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Metabo. U kan op hun website surfen, u kan zich op hun nieuwsbrief abonneren om de laatste aanbiedingen, promoties, nieuws en nieuwe collecties gereedschap rechtstreeks in uw mail te ontvangen.

Zal METABO aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Metabo biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Ontmoet de concurrenten van METABO
close

Metabo concurreert met veel lokale en internationale winkels. Enkele van hen zijn Clabots Tools, Handy Home, Serina, Nys Décor, KIS Hobby Center, Colas, Paint Trade Center, Eco Multi, en Lecot.

Exclusieve voordelen van METABO
close

Metabo heeft veel voordeelprogramma's. U kan geld besparen door gebruik te maken van hun financieringsmogelijkheden en door hun dagelijkse promoties te bekijken. Maak een account aan op hun website en begin vandaag nog met besparen op gereedschap!

Kortingen aangeboden door METABO
close

Kortings 365 brengt u de beste Metabo kortingen en boekjes. Ontdek de actuele aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Metabo vestiging in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar het beste professionele gereedschap, dan bent u bij Metabo aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer direct van alle aanbiedingen die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.metabo.com/be/nl/

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.