logo
ADVERTENTIE

Laatste promoties in WOODTEX folders

Promoties in reclamefolders WOODTEX

Woodtex is een vast begrip binnen de bouwmarkten. U kunt er zowel winkelen voor zijn producten als vragen om vakkennis.

Veelgestelde vragen over WOODTEX

Hoe kan ik geld besparen op WOODTEX?

Als u geld wilt besparen, bezoek dan de Woodtex-website en blader door de rubrieken Outlet en Aanbiedingen. Vergeet ook niet om Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Woodtex-catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat u nodig hebt.

Kortingen aangeboden door WOODTEX

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van WOODTEX: Wat is?

Woodtex werd in 1966 opgericht door Marcel en Jeanne Van der Auwera-De Leeuw. Zij startten de hout- en textielwinkel Woodtex op het Neerland in Wilrijk. Aanvankelijk verkochten ze enkel timmer- en serrebouwers, maar ze bouwden Woodtex gestaag uit tot een complete ijzerhandel, waar hout centraal staat.

Tegenwoordig kunt u bij Woodtex terecht voor gedegen vakkennis op het gebied van hout en bouwmaterialen. Daar krijgt u het juiste antwoord op al uw vragen en profiteert u van betaalbare prijzen.

Is WOODTEX momenteel open?

Woodtex opent zijn deuren van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag is het geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Woodtex is gesloten op zon- en feestdagen.

Hoe WOODTEX producten online te kopen

Op de website van Woodtex vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website vindt u naast leveringsinformatie ook tips en handleidingen.

Welke merken kan ik vinden bij WOODTEX?

Woodtex ontwerpt, produceert en verkoopt zijn merk producten. Elk product dat ze maken is gemaakt met behulp van de hoogste normen en hoogwaardige materialen.

Ontmoet de concurrenten van WOODTEX

Mogelijke concurrenten van Woodtex zijn onder meer Montana Shed Center, Hubo, Salt Spray Sheds en Ulrich Barn.

Hoeveel WOODTEX winkels zijn er in het hele land?

Woodtex heeft één fysieke winkel in Antwerpen, België.

Exclusieve voordelen van WOODTEX

Als u exclusieve voordelen wilt bij Woodtex, moet u zich inschrijven op de website. Op die manier ontvangt u gratis inhoud en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er veel manieren om te betalen voor wat u hebt gekocht, zoals debetkaarten en creditcards.

U kunt Woodtex ook volgen op Instagram, YouTube en Facebook voor de laatste informatie, kortingen en coupons.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.