logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van WOODTEX

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in WOODTEX

Woodtex is een vast begrip binnen de bouwmarkten. U kunt er zowel winkelen voor zijn producten als vragen om vakkennis.

Veelgestelde vragen over WOODTEX

De geschiedenis van WOODTEX: Wat is?
close

Woodtex werd in 1966 opgericht door Marcel en Jeanne Van der Auwera-De Leeuw. Zij startten de hout- en textielwinkel Woodtex op het Neerland in Wilrijk. Aanvankelijk verkochten ze enkel timmer- en serrebouwers, maar ze bouwden Woodtex gestaag uit tot een complete ijzerhandel, waar hout centraal staat.

Tegenwoordig kunt u bij Woodtex terecht voor gedegen vakkennis op het gebied van hout en bouwmaterialen. Daar krijgt u het juiste antwoord op al uw vragen en profiteert u van betaalbare prijzen.

Welke merken kan ik vinden bij WOODTEX?
close

Woodtex ontwerpt, produceert en verkoopt zijn merk producten. Elk product dat ze maken is gemaakt met behulp van de hoogste normen en hoogwaardige materialen.

Hoe kan ik geld besparen op WOODTEX?
close

Als u geld wilt besparen, bezoek dan de Woodtex-website en blader door de rubrieken Outlet en Aanbiedingen. Vergeet ook niet om Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Woodtex-catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat u nodig hebt.

Ontmoet de concurrenten van WOODTEX
close

Mogelijke concurrenten van Woodtex zijn onder meer Montana Shed Center, Hubo, Salt Spray Sheds en Ulrich Barn.

Is WOODTEX momenteel open?
close

Woodtex opent zijn deuren van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag is het geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Woodtex is gesloten op zon- en feestdagen.

Hoeveel WOODTEX winkels zijn er in het hele land?
close

Woodtex heeft één fysieke winkel in Antwerpen, België.

Hoe WOODTEX producten online te kopen
close

Op de website van Woodtex vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website vindt u naast leveringsinformatie ook tips en handleidingen.

Exclusieve voordelen van WOODTEX
close

Als u exclusieve voordelen wilt bij Woodtex, moet u zich inschrijven op de website. Op die manier ontvangt u gratis inhoud en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er veel manieren om te betalen voor wat u hebt gekocht, zoals debetkaarten en creditcards.

U kunt Woodtex ook volgen op Instagram, YouTube en Facebook voor de laatste informatie, kortingen en coupons.

Kortingen aangeboden door WOODTEX
close

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.