logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorAUDI

AUDI folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders AUDI

Audi is een Duitse autofabrikant van luxe voertuigen. Het bedrijf heeft meer dan 80.000 mensen in dienst en heeft momenteel zijn hoofdkantoor in Ingolstadt, Beieren, Duitsland. Het is een dochteronderneming van het moederbedrijf, de Volkswagen Group.

Veelgestelde vragen over AUDI

Hoe kan ik geld besparen op AUDI?

Er zijn verschillende manieren waarop klanten geld kunnen besparen bij Audi. Geniet van de beste prijzen en vind de laagst geprijsde artikelen die momenteel verkrijgbaar zijn. Bekijk de huidige wekelijkse aanbiedingen van Audi op hun website om de beste prijzen en uitverkoopdeals voor jou te vinden.

Kortingen aangeboden door AUDI

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van AUDI: Wat is?

Het bedrijf werd opgericht in november 1899 toen August Horch A. Horch & Cie. Motorwagen Werke oprichtte in Keulen. Omdat zijn naam al in gebruik was en beschermd werd door een gedeponeerd handelsmerk, werd de naam later gewijzigd. De eerste auto van Audi Automobilwerke, de Audi Type A Sport-Phaeton, werd in 1910 in Zwickau geproduceerd. In de daaropvolgende jaren bleef het bedrijf groeien en uitbreiden in Duitsland en daarbuiten, tot in buurlanden als België. Vandaag de dag is het bedrijf de high-end dochteronderneming en het technologische paradepaardje van de Volkswagen Group.

Is AUDI momenteel open?

Sommige Audi verkooppunten zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag van 8 tot 18 uur en op zaterdag van 8 tot 17 uur, met uitzondering van zondag, wanneer de meeste Audi-distributeurs niet open zijn.

Hoe AUDI producten online te kopen

U kunt de Audi website doorbladeren en uw persoonlijke account registreren. Met uw geregistreerde Mijn Audi-account kunt u prijzen of een proefrit aanvragen voor uw toekomstige aankoop.

Welke merken kan ik vinden bij AUDI?

Het bedrijf produceert en distribueert voertuigen van het merk Audi. Enkele van hun huidige automodellen zijn onder andere A1, A3, A4, e-tron GT en TT.

Ontmoet de concurrenten van AUDI

Audi concurreert met andere soortgelijke sites en bedrijven die ook in België actief zijn. Enkele van deze winkels zijn Golden Cars Belgium, Car-Store, Iris Auto Center, Car-Market, C.S.D. Motors, Auto Sale NV en Global Car Parts.

Hoeveel AUDI winkels zijn er in het hele land?

Er zijn ongeveer 60 Audi verkooppunten in België. Sommige van deze Audi-distributeurs zijn gevestigd in onder andere Brussel, Antwerpen, Hasselt, Luik, Antwerpen en Gent.

Exclusieve voordelen van AUDI

Via de Audi-website kunt u profiteren van vele exclusieve voordelen. Mis geen enkele aanbieding en schrijf u in op de mailinglijst van Audi. U kunt in contact komen met Audi en de beste aanbiedingen en speciale promoties ontvangen via hun exclusieve nieuwsbrief.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij AUDI

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij AUDI

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Andere winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Andere winkels in Belgium inclusief AUDI en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.