logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorHANS ANDERS
ADVERTENTIE

Laatste promoties in HANS ANDERS folders

Promoties in reclamefolders HANS ANDERS

Hans Anders is een Nederlandse keten van opticiens. Het bedrijf exploiteert momenteel meer dan 400 winkels in Europa en heeft meer dan 1.000 mensen in dienst. Het hoofdkantoor van Hans Anders is gevestigd in Gorinchem.

Veelgestelde vragen over HANS ANDERS

Hoe kan ik geld besparen op HANS ANDERS?

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen bij Hans Anders. Hans Anders zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. U kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Hans Anders op hun website bekijken om hun beste prijzen en uitverkoopdeals voor u te vinden.

Kortingen aangeboden door HANS ANDERS

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van HANS ANDERS: Wat is?

Het bedrijf Hans Anders is in 1982 opgericht in Rotterdam. De keten maakt deel uit van "nexeye", een Europese optiekketen die onder verschillende namen actief is in vijf landen. Naast brillen verkoopt de keten contactlenzen en sinds 1999 ook hoortoestellen. In de daaropvolgende jaren kon Hans Anders uitbreiden over de hele regio en opende hij filialen in België.

Is HANS ANDERS momenteel open?

Sommige van de Hans Anders-filialen zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur, met uitzondering van zaterdag, wanneer de winkels gesloten blijven.

Hoe HANS ANDERS producten online te kopen

Blader door de website van Hans Anders en maak je eigen account aan op hun online shop. Met je account kun je je registreren en beginnen met het toevoegen van artikelen aan je winkelwagentje voor je volgende aankoop, alsook je bestellingen volgen en je eigen verlanglijstje maken. Daarnaast kun je via hun website ook een afspraak maken.

Welke merken kan ik vinden bij HANS ANDERS?

Hans Anders verkoopt en distribueert een grote selectie merken zoals Ray Ban, Vogue, Polaroid, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Nike, en nog veel meer. De winkel verkoopt ook eigen merkproducten.

Ontmoet de concurrenten van HANS ANDERS

Hans Anders concurreert meestal met andere soortgelijke winkels en merken die ook in België actief zijn. Enkele van de bedrijven waarmee Hans Anders concurreert zijn Vandenbalck Optiek, Hoet Optiek, OPTIL Ukkel en Moka Lunettes.

Hoeveel HANS ANDERS winkels zijn er in het hele land?

In België zijn er momenteel 142 Hans Anders verkooppunten in onder meer Brussel, Cortrique, Veume, Dixmuda, Wetteren, Willebroek, Amberes en Asse.

Exclusieve voordelen van HANS ANDERS

Klanten van Hans Anders kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Schrijf je in op de mailinglijst van Hans Anders en mis niets van hun geweldige aanbiedingen en hun laatste nieuws. Wees de eerste die de laatste aanbiedingen van Hans Anders rechtstreeks in je inbox ontvangt.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.