logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorTUPPERWARE

Laatste promoties in TUPPERWARE folders

Promoties in reclamefolders TUPPERWARE

Tupperware is de meest iconische verkoper van bereidings-, opslag- en serveerverpakkingen ter wereld. Het bedrijf is een dochteronderneming van de Tupperware Brands Corporation en is al meer dan 79 jaar op de markt.

Veelgestelde vragen over TUPPERWARE

Hoe kan ik geld besparen op TUPPERWARE?

Tupperware biedt speciale kortingen op hun web via hun lokale vertegenwoordigers. U kunt zich ook abonneren op hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van hun laatste verkopen en kortingen.

Kortingen aangeboden door TUPPERWARE

Kortings 365 brengt u de beste Tupperware-kortingen en -boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Tupperware winkel bij u in de buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen nu met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar containers van hoge kwaliteit, dan bent u bij Tupperware aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer meteen van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.tupperware.be/nl/

De geschiedenis van TUPPERWARE: Wat is?

Tupperware werd in 1942 opgericht door de Amerikaanse uitvinder Earl Tupper, die het eerste klokvormige bakje voor de algemene markt ontwikkelde.

Aanvankelijk voerde het bedrijf een direct-marketingstrategie uit voor vrouwen die in de jaren 1950 hun eigen bedrijf wilden beginnen. Het plan werkte zo goed dat de term "Tupperware party's" al snel een regulier feestplan werd voor huisvrouwen in de voorsteden in de na-wereldoorlogse jaren.

In de jaren 1960 begon het bedrijf met een agressief expansieplan dat zich over heel Europa, Amerika en andere delen van de wereld verspreidde. Tegen 1996 was het bedrijf al in meer dan 100 landen vertegenwoordigd.

Vandaag is het merk Tupperware nog steeds synoniem voor kwaliteit, innovatie en design. In Beligum heeft Tupperware een online winkel en een sterk netwerk van lokale vertegenwoordigers die direct marketingtechnieken toepassen om artikelen uit de Tupperware-catalogus te verkopen. De meeste van hun vertegenwoordigers zijn gevestigd in of nabij Brussel.

Welke merken kan ik vinden bij TUPPERWARE?

Tupperware verkoopt uitsluitend artikelen, gereedschap en bakjes van haar eigen merk. Ze gebruiken de hoogste kwaliteit plastics en zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen van de beste containers op de markt.

Zal TUPPERWARE aanbiedingen hebben op Black Friday?

Tupperware biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Ontmoet de concurrenten van TUPPERWARE

De grootste concurrenten van Tupperware in België zijn Farla, Plastibac, Centurybox, Avomplast, AST Plastic, Deca, Resilux, CCIS, Fost Plus, Hema, en vele andere multimerkwinkels.

Exclusieve voordelen van TUPPERWARE

U kunt een account aanmaken en u abonneren op hun nieuwsbrief voor de laatste aanbiedingen, voordelen en privéverkopen. Bovendien kunt u contact opnemen met een Tupperware vertegenwoordiger om aanbiedingen te krijgen op basis van uw behoeften.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij TUPPERWARE

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij TUPPERWARE

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Andere winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Andere winkels in Belgium inclusief TUPPERWARE en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.