homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorWIBRA
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van WIBRA

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in WIBRA

Wibra is een Nederlandse discountwinkelketen met vestigingen in Nederland en België.

Veelgestelde vragen over WIBRA

De geschiedenis van WIBRA: Wat is?
Open

Johannes Ignatius Wierdsma richtte Wibra op in 1956 nadat hij de leiding had gekregen over de winkel van zijn schoonouders in Epe. Wibra was de eerste zelfbedieningszaak in Nederland. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op textiel met een kleine afdeling diversen, maar in de loop der jaren groeide de verkoop van dit soort producten uit tot ongeveer de helft van de omzet van de winkel. Dankzij hun kernwaarden van respect, proactiviteit en duidelijke communicatie werd Wibra al snel een begrip en in de loop van de jaren '60 werden 10 nieuwe winkels geopend. Wibra begon in 1977 met de huis-aan-huis verspreiding van folders en verspreidt deze vandaag de dag nog steeds aan meer dan 6 miljoen huizen. Het jaar daarop opende het bedrijf zijn nieuwe centrale magazijn in Epe. In 1990 namen Arnoud, René en Ron Wierdsma, de zonen van Johannes, het familiebedrijf over. In 2005 had Wibra meer dan 225 vestigingen in Nederland en België.

Welke merken kan ik vinden bij WIBRA?
Open

Wibra verkoopt alle beste merken in de markt, zoals Dasty, Andrelon, Robijn, AnimalCo, Hasbro, House Friends, Apollo, Barbie, Disney, Libresse, Nerf, Dunlop, Omo, Andrélon, Alpina, Always, K'nex, Paloma, Dreft en Rowenta.

Hoe kan ik geld besparen op WIBRA?
Open

Ga naar de webwinkel van Wibra voor de nieuwste artikelen en tijdelijke aanbiedingen. Zie hun flyer voor speciale aanbiedingen en seizoensuitverkoop. Bespaar op je volgende aankoop of ontvang gratis verzending met Wibra's kortingscodes.

Ontmoet de concurrenten van WIBRA
Open

De belangrijkste concurrenten van Wibra zijn bedrijven als Haar & Huidinstituut Westland, Polytex Stoffen, Lidl, Au Coin Vert en Zalando.

Exclusieve voordelen van WIBRA
Open

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Wibra om op de hoogte te blijven van hun speciale promoties. Ontvang exclusieve kortingen en voordelen bij grote aankopen in de Wibra for Business winkel.

Kortingen aangeboden door WIBRA
Open

Kortings 365 brengt u de beste Wibra kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Wibra vestiging bij u in de buurt. Krijg de beste sportkleding en schrijfblokken met korting bij Wibra en Kortings 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.wibra.be/nl/

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.