logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorWIBRA

WIBRA folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders WIBRA

Wibra is een Nederlandse discountwinkelketen met vestigingen in Nederland en België.

Veelgestelde vragen over WIBRA

Hoe kan ik geld besparen op WIBRA?

Ga naar de webwinkel van Wibra voor de nieuwste artikelen en tijdelijke aanbiedingen. Zie hun flyer voor speciale aanbiedingen en seizoensuitverkoop. Bespaar op je volgende aankoop of ontvang gratis verzending met Wibra's kortingscodes.

Kortingen aangeboden door WIBRA

Kortings 365 brengt u de beste Wibra kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Wibra vestiging bij u in de buurt. Krijg de beste sportkleding en schrijfblokken met korting bij Wibra en Kortings 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.wibra.be/nl/

De geschiedenis van WIBRA: Wat is?

Johannes Ignatius Wierdsma richtte Wibra op in 1956 nadat hij de leiding had gekregen over de winkel van zijn schoonouders in Epe. Wibra was de eerste zelfbedieningszaak in Nederland. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op textiel met een kleine afdeling diversen, maar in de loop der jaren groeide de verkoop van dit soort producten uit tot ongeveer de helft van de omzet van de winkel. Dankzij hun kernwaarden van respect, proactiviteit en duidelijke communicatie werd Wibra al snel een begrip en in de loop van de jaren '60 werden 10 nieuwe winkels geopend. Wibra begon in 1977 met de huis-aan-huis verspreiding van folders en verspreidt deze vandaag de dag nog steeds aan meer dan 6 miljoen huizen. Het jaar daarop opende het bedrijf zijn nieuwe centrale magazijn in Epe. In 1990 namen Arnoud, René en Ron Wierdsma, de zonen van Johannes, het familiebedrijf over. In 2005 had Wibra meer dan 225 vestigingen in Nederland en België.

Welke merken kan ik vinden bij WIBRA?

Wibra verkoopt alle beste merken in de markt, zoals Dasty, Andrelon, Robijn, AnimalCo, Hasbro, House Friends, Apollo, Barbie, Disney, Libresse, Nerf, Dunlop, Omo, Andrélon, Alpina, Always, K'nex, Paloma, Dreft en Rowenta.

Zal WIBRA aanbiedingen hebben op Black Friday?

Wibra biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Ontmoet de concurrenten van WIBRA

De belangrijkste concurrenten van Wibra zijn bedrijven als Haar & Huidinstituut Westland, Polytex Stoffen, Lidl, Au Coin Vert en Zalando.

Exclusieve voordelen van WIBRA

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Wibra om op de hoogte te blijven van hun speciale promoties. Ontvang exclusieve kortingen en voordelen bij grote aankopen in de Wibra for Business winkel.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij WIBRA

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij WIBRA

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Andere winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Andere winkels in Belgium inclusief WIBRA en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.