homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorVAN CRANENBROEK
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van VAN CRANENBROEK

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in VAN CRANENBROEK

Van Cranenbroek is een Nederlandse ijzerwaren- en doe-het-zelfketen.

Veelgestelde vragen over VAN CRANENBROEK

De geschiedenis van VAN CRANENBROEK: Wat is?
Open

Mark en Henk Van Cranenbroek openden hun eerste winkel in 1994. Door slim om te gaan met logistiek, aandacht voor de wensen van de klant en topkwaliteit producten groeide het bedrijf gestaag en heeft momenteel 5 vestigingen, waaronder Van Cranenbroek Opglabbeek, in Oudsbergen, België, en meer dan 600 medewerkers. Van Cranenbroek heeft 2 distributiecentra in België die al hun winkels bevoorraden.

Welke merken kan ik vinden bij VAN CRANENBROEK?
Open

Ontdek de exclusieve huismerken van Van Cranenbroek, zoals Smulti, hun dierenvoedingsmerk, Sundvall E-bikes, Cratex veiligheidskleding en de Bois Le Duc onderhoudsproductenlijn.

Hoe kan ik geld besparen op VAN CRANENBROEK?
Open

Ga naar de online winkel van Van Cranenbroek om meer te weten te komen over hun nieuwste aanwinsten. Krijg de beste prijzen met hun tijdelijke aanbiedingen, die elke twee weken worden bijgewerkt.

Ontmoet de concurrenten van VAN CRANENBROEK
Open

De belangrijkste concurrenten van Van Cranenbroek zijn soortgelijke bedrijven in België, zoals Brico, Hubo, Gamma, Mr. Bricolage, Orga, Freetime, Briko Dépot en HandyHome.

Exclusieve voordelen van VAN CRANENBROEK
Open

Van Cranenbroek beschikt in elke winkel over een eigen service- en reparatieafdeling. Kleine reparaties kunnen worden uitgevoerd bij hun technische servicebalies, en hun Centrale Technische Dienst biedt groter onderhoud en reparatie van machines en garantiebeoordelingen. Het personeel van Van Cranenbroek is hooggekwalificeerd om professioneel advies te geven over het gebruik van apparatuur en doe-het-zelf projecten.

Kortingen aangeboden door VAN CRANENBROEK
Open

Kortings 365 brengt u de beste Van Cranenbroek kortingen en boekjes. Mis hun volgende uitverkoop op schuurmachines en haakse slijpers niet. Bespaar op uw volgende aankoop van potgrond en tuinkalk met Van Cranenbroek en Kortings 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.vancranenbroek.be/

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.