logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorINTRATUIN

INTRATUIN folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders INTRATUIN

Intratuin is een Nederlandse retailer gespecialiseerd in tuinartikelen. Met het hoofdkantoor in Woerden en distributiecentra in Den Bosch en Aalsmeer heeft het bedrijf 69 winkels in België, Nederland en Duitsland. Ze verkopen tuinmeubelen, gereedschap, apparatuur, planten en producten voor huisdieren via hun vestigingen en online winkel.

Veelgestelde vragen over INTRATUIN

Hoe kan ik geld besparen op INTRATUIN?

U kunt op veel manieren geld besparen bij Intratuin. Kijk voor aanbiedingen in hun maandelijkse catalogi en abonneer je op hun nieuwsbrief om de laatste promoties en kortingen te krijgen om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Kortingen aangeboden door INTRATUIN

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van INTRATUIN: Wat is?

Intratuin werd in 1980 opgericht door acht ondernemers. Sinds het begin is de haan Abel het kenmerkende logo. Het bedrijf groeide door de jaren heen enorm. Vandaag de dag zijn er 55 Intratuin winkels in Nederland, 3 in België en 11 in Duitsland. In België vind je vestigingen in Lovendegem, Maldegem en Zwevegem of shop je via hun webwinkel.

Is INTRATUIN momenteel open?

De Intratuin winkels zijn elke dag geopend, behalve Intratuin Maldegem, die op maandag gesloten is. De winkels gaan open om 9.30 uur en sluiten om 18.00 uur. De werktijden kunnen veranderen op feestdagen zoals de Dag van de Arbeid, Kerstmis en Nieuwjaar.

Hoe INTRATUIN producten online te kopen

U kunt de producten van Intratuin rechtstreeks op hun website kopen. Hun website biedt exclusieve kortingen op hun catalogi, leveringsdiensten, click-and-collect opties, en geweldige aanbiedingen voor degenen die zich inschrijven voor hun nieuwsbrief.

Welke merken kan ik vinden bij INTRATUIN?

U vindt bij Intratuin vele kwaliteitsmerken, waaronder 4 Seasons Outdoor, Hartman, House of Seasons, Intra garden, Keter, Mica Decorations, Outdoor Living by Decoris, Person Outdoor Living en Terra Outdoor.

Ontmoet de concurrenten van INTRATUIN

De belangrijkste concurrenten van Intrautin zijn andere wederverkopers van tuinartikelen zoals Kees Smit, Tuinland en 123Planten.

Hoeveel INTRATUIN winkels zijn er in het hele land?

Er zijn drie Intratuin winkels in België. Ze zijn gevestigd in Lovendegem, Maldegem en Zwevegem. Bezoek https://www.**Intratuin**.be/winkels om hun locaties te controleren en de internationale winkels te ontdekken.

Exclusieve voordelen van INTRATUIN

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Intratuin is door een account aan te maken op hun website. Je kunt ze ook volgen op Instagram, Facebook en YouTube om op de hoogte te blijven van de nieuwste informatie, kortingen en coupons.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij INTRATUIN

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij INTRATUIN

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Andere winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Andere winkels in Belgium inclusief INTRATUIN en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.