logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorBAX SHOPN

BAX SHOPN folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders BAX SHOPN

Bax Shop is een Nederlandse detailhandelaar in muziekinstrumenten en -apparatuur met het hoofdkantoor in Rotterdam. Het bedrijf heeft twee winkels in België, één in Nederland en een online winkel.

Ze verkopen een breed scala aan muziekinstrumenten, apparatuur en accessoires voor muzikanten, DJ's, producers en muziekliefhebbers.

Veelgestelde vragen over BAX SHOPN

Hoe kan ik geld besparen op BAX SHOPN?

Besparen bij Bax Shop is heel eenvoudig. U vindt speciale aanbiedingen en promoties in de "Warehouse Clearance" sectie van de website, schrijf u in op hun nieuwsbrief om een kortingscoupon te ontvangen en profiteer van gratis verzending op geselecteerde bestellingen. Bax Shop Aanbiedingen ook tweedehands producten in goede staat tegen ongelooflijke prijzen.

Kortingen aangeboden door BAX SHOPN

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van BAX SHOPN: Wat is?

Bax Shop werd in 2003 opgericht door de broers Jochanan en Nathanael Bax. Sindsdien is het uitgegroeid tot een van de grootste muziekwinkels in Europa. Naast de online winkel heeft Bax Shop drie fysieke winkels verspreid over België en Nederland. Deze bevinden zich in Goes, Brugge en Antwerpen.

Is BAX SHOPN momenteel open?

Beide Bax Shop-winkels in België openen hun deuren van maandag tot en met zaterdag. Ze openen om 10:00 uur en sluiten om 18:00 uur. De werktijden veranderen op feestdagen zoals Tweede Paasdag, Dag van de Arbeid, Kerstavond en Oudejaarsavond.

Hoe BAX SHOPN producten online te kopen

U kunt online winkelen via de website van Bax Shop en genieten van gratis verzending op geselecteerde bestellingen, click & collect opties en een 30 dagen geld-terug garantie. Alle bestellingen die voor 23.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog geleverd. De website van Bax Shop is beschikbaar in het Nederlands en Frans.

Welke merken kan ik vinden bij BAX SHOPN?

Bax Shop voert producten van honderden bekende merken, waaronder Fender, Gibson, Yamaha, Roland, Pioneer DJ, Fazley en vele anderen.

Ontmoet de concurrenten van BAX SHOPN

De belangrijkste concurrenten van Bax Shop zijn Store Classical, Antelope Audio en Mad Dog Guitars.

Hoeveel BAX SHOPN winkels zijn er in het hele land?

Er zijn twee Bax Shop winkels in België. De grootste Bax Shop winkel bevindt zich in Antwerpen en de kleinste in Burges. Bezoek www.bax-shop.be voor meer informatie.

Exclusieve voordelen van BAX SHOPN

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Bax Shop is om je in te schrijven voor hun nieuwsbrief. U kunt ze ook volgen op Instagram, Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van promoties en kortingen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij BAX SHOPN

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij BAX SHOPN

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Andere winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Andere winkels in Belgium inclusief BAX SHOPN en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.