homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorBENT
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van BENT

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in BENT

Bent is een Belgisch merk dat schoenen, handtassen, kleding en accessoires van hoge kwaliteit aanbiedt. Bent schoenen en accessoires vindt u zowel in haar 20 winkels als in haar webshop.

Bent garandeert u altijd een winkelvriendelijke ervaring.

Zal BENT aanbiedingen hebben op Black Friday?

Veelgestelde vragen over BENT

Welke merken kan ik vinden bij BENT?
Open

Bent verkoopt vele hoogwaardige merken zoals Raph Lauren, Tommy Hilfiger, Valentino, Jeff, Liu Jo, Scapa, Bulaggi, Neron Giardini, Tamaris, Rieker, Supreme, Gabor, en vele andere merken.

Hoe kan ik geld besparen op BENT?
Open

Als je geld wilt besparen kun je de Bent website bezoeken en in de Outlet sectie kijken. Vergeet ook niet Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Bent-catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Ontmoet de concurrenten van BENT
Open

Enkele concurrenten van Bent zijn Birkenstock, Berca, Pronti en Torfs.

Is BENT momenteel open?
Open

Bent opent zijn deuren van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Hoeveel BENT winkels zijn er in het hele land?
Open

Bent heeft meer dan 20 winkels in heel België.

Hoe BENT producten online te kopen
Open

Op de Bent online winkel vindt u een outlet sectie waar u producten kunt kopen tegen geweldige prijzen, evenals gratis verzending vanaf 35 euro, gratis retourneren en 10% korting via een aankoopbon. Er is ook informatie over de leveringsprijzen en -dagen.

Exclusieve voordelen van BENT
Open

Als u exclusieve voordelen wilt krijgen bij Bent, moet u zich abonneren op de website. Dan ontvangt u gratis content en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er veel manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht. U kunt Bent ook volgen op Instagram, Facebook en Twitter om de laatste informatie, kortingen en coupons te ontvangen.

Kortingen aangeboden door BENT
Open

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.