homeIcon
  1. separatorKleding
  2. separatorFREETIME
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van FREETIME

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in FREETIME

Freetime is een Belgische winkelketen die zich toelegt op de verkoop van woonaccessoires en textielproducten. Freetime heeft een lange geschiedenis op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Aarschot, België.

Wat voor producten kan ik vinden bij FREETIME?

Freetime verkoopt een grote verscheidenheid aan producten zoals decoratieartikelen, parfums, handtassen en accessoires, hobbyartikelen, huishoudelijke en elektrische producten, kampeerartikelen, koffers en tassen, kook- en eetproducten, meubels en verlichting, school- en kantoorbenodigdheden, speelgoed, textielproducten en nog veel meer.

Zal FREETIME aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over FREETIME

De geschiedenis van FREETIME: Wat is?
Open

Freetime werd opgericht in 2000 in België. Vanaf het begin heeft Freetime als doel gehad haar klanten oplossingen te bieden op het gebied van producten zoals accessoires, home decor producten en algemene koopwaar. Freetime werd al snel een zeer gerenommeerde winkel op de Belgische markt. De laatste jaren heeft Freetime een sterke expansie doorgemaakt met de toevoeging van een groot aantal producten.

Welke merken kan ik vinden bij FREETIME?
Open

Freetime verkoopt producten van bekende merken als Delsey, Hedgren, American Tourist, Enrico Benetti, Samsonite, Eastpak, Dakine en vele andere.

Hoe kan ik geld besparen op FREETIME?
Open

Geld besparen bij Freetime is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website staan. Op Kortings 365 vind je ook alle deals en promoties bij Freetime. Freetime lanceert vaak seizoensgebonden promoties en aanbiedingen. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Freetime te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Ontmoet de concurrenten van FREETIME
Open

Freetime concurreert in België met andere winkelketens zoals Lederwaren Rogiers, Zeeman, Dewit, Inno en vele andere.

Is FREETIME momenteel open?
Open

Freetime-winkels zijn geopend op maandag van 9.30 tot 18.00 uur en van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingsuren wijzigen naargelang hun locatie.

Hoeveel FREETIME winkels zijn er in het hele land?
Open

Freetime is in België actief via twee winkels in Aarschot en Geel. Freetime heeft ook een exclusieve online winkel.

Hoe FREETIME producten online te kopen
Open

Freetime heeft een exclusieve online winkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken en hun producten kunnen kopen, Door online te winkelen kunnen klanten hun producten thuis ontvangen. Op de online winkel van Freetime kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen gereduceerde prijzen.

Exclusieve voordelen van FREETIME
Open

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Freetime door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In het geval van enig ongemak met een van haar producten, staat Freetime retourneren en ruilen toe. Op de online winkel van Freetime kunnen klanten hun bestelling volgen. Freetime heeft een exclusieve klantenservice per telefoon en e-mail.

Kortingen aangeboden door FREETIME
Open

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE