homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorDE BIJENKORF
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van DE BIJENKORF

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in DE BIJENKORF

De Bijenkorf is een warenhuisketen met hoofdkantoor in Amsterdam. Met ruim 152 jaar op de markt is het een van de meest erkende en prestigieuze merken in Nederland. Tegenwoordig is het bedrijf eigendom van de Selfridges Group.

Veelgestelde vragen over DE BIJENKORF

De geschiedenis van DE BIJENKORF: Wat is?
Open

De Bijenkorf werd in 1870 opgericht door Simon Philip Goudsmit, die zijn eerste winkel opende in Amsterdam en garen en linten verkocht aan de lokale bevolking. Toen Simon overleed, nam zijn vrouw de zaak over en besloot dat het tijd was voor een uitbreiding.

Samen met andere leden van de familie begonnen zij nieuwe winkels in het land te openen en voegden zij nieuwe producten en merken toe om een groter deel van de markt te veroveren. Tijdens de tweede wereldoorlog maakte het bedrijf een crisis door en werd het uiteindelijk opgekocht door de Maxeda Group.

Vandaag zijn ze een actief onderdeel van de Selfridges Group. In België heeft het bedrijf zijn online marktplaats, waar klanten hun hele catalogus kunnen doorbladeren en toegang hebben tot exclusieve aanbiedingen.

Welke merken kan ik vinden bij DE BIJENKORF?
Open

De Bijenkorf heeft veel topmerken om uit te kiezen. Onder hen, kunt u Gucci, Hugo Boss, Colmar, Casio, Armani, Seiko, Tommy Hilfiger, Nike, Valentino, Stone Island, Ralph Lauren, Calvin Klein, Ray-Ban, Ted Baker, Off White, Canada Goose, en vele andere merken vinden.

Hoe kan ik geld besparen op DE BIJENKORF?
Open

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij De Bijenkorf. U kunt bladeren door de uitverkoop sectie op hun website, een account aanmaken om hun laatste advertenties en promoties te krijgen, of afgeprijsde artikelen vinden in hun winkels.

Ontmoet de concurrenten van DE BIJENKORF
Open

De Bijenkorf concurreert met veel lokale en internationale modemerken. Enkele van hen zijn Zara, Macy's, Gap, Boohoo, PVH, Abercrombie & Fitch, UNIQLO, en Arcadia.

Exclusieve voordelen van DE BIJENKORF
Open

De Bijenkorf heeft veel voordeelprogramma's. U kunt geld besparen door een account aan te maken op hun website, gebruik te maken van hun financieringsopties, of door de Bijenkorf app te downloaden op uw telefoon.

Kortingen aangeboden door DE BIJENKORF
Open

Kortings 365 brengt u de beste De Bijenkorf kortingen en boekjes. Ontdek de actuele aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een De Bijenkorf vestiging bij u in de buurt. Ontvang nu de allerbeste aanbiedingen met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Of u nu op zoek bent naar topmerken en discountprijzen, bij De Bijenkorf bent u aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer direct van alle acties die deze winkelketen voor u in petto heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.debijenkorf.be/

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.