logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorINNO
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van INNO

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in INNO

Inno is een Belgisch warenhuis dat zich richt op de verkoop van modeartikelen en accessoires. Inno heeft een lange geschiedenis op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Brussel.

Veelgestelde vragen over INNO

De geschiedenis van INNO: Wat is?
close

Inno werd in 1897 in Brussel, België, opgericht onder de naam A L'Innovation. Vanaf het begin heeft Inno zich ten doel gesteld trends te zetten door zijn klanten kleding en accessoires aan te bieden die aansluiten bij de wereldmode.

In de daaropvolgende jaren onderging Inno een bedrijfstransformatie en tegen het midden van de 20e eeuw had het verschillende winkels in België. In 2001 werd Inno overgenomen door de groep Galeria Kaufhof en in 2015 verkochten zij het, om gekocht te worden door Hudson's Bay Company.

Welke merken kan ik vinden bij INNO?
close

Inno verkoopt producten van bekende merken als Marie Mero, Mac O'Polo, Rodier, Only, Lee Cooper, Lawrence Tavernier, Elena Di Cuori, Lascana, Mary Joe, Lisca, Banana Moon, Aubade, Speedo, Hugo Boss, Lacoste, Mc Alson, Name It, Hummel, Schiesser, en vele andere.

Hoe kan ik geld besparen op INNO?
close

Geld besparen bij Inno is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website staan. Op Kortings 365 vind je ook alle deals en promoties bij Inno. Op hun beurt kunnen klanten geweldige deals vinden bij Inno winkels. Ook lanceert Inno vaak seizoensgebonden promoties en aanbiedingen. Door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief krijgen klanten 10% korting op hun eerste aankoop.

Ontmoet de concurrenten van INNO
close

Inno concurreert in België met andere warenhuizen zoals The Mint en Hema.

Is INNO momenteel open?
close

Inno winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.30 tot 20.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen naargelang hun locatie.

Hoeveel INNO winkels zijn er in het hele land?
close

Inno is in België actief via 16 winkels in onder meer Brussel, Leuven, Antwerpen, Hasselt, Luik, Charleroi en Sint-Lambrechts-Woluwe.

Hoe INNO producten online te kopen
close

Inno heeft ook een exclusieve online winkel. In de Inno online winkel kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen gereduceerde prijzen.

Exclusieve voordelen van INNO
close

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Inno door te winkelen op de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van de producten, staat Inno retours en omruilingen toe. In de online winkel kunnen klanten producten als favoriet markeren en zien wanneer ze in de aanbieding zijn. Klanten kunnen hun bestelling volgen op Inno's online winkel. Inno heeft een exclusieve klantenservice.

Kortingen aangeboden door INNO
close

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.