logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorBRISTOL
ADVERTENTIE

Laatste promoties in BRISTOL folders

Promoties in reclamefolders BRISTOL

Bristol is een Belgische detailhandelaar in schoenen en mode. Het bedrijf was voorheen bekend als Advanced en Shoe Discount. Sinds 2017 zijn al hun winkels omgedoopt tot Bristol om het merk te verenigen en een beter soort bedrijf te creëren voor moderne klanten.

Veelgestelde vragen over BRISTOL

De geschiedenis van BRISTOL: Wat is?
close

Bristol werd opgericht in 1950 toen Albert en Omer Vanaudenhove hun eerste schoenenwinkel openden in Diest, België. De winkel heette Shoe Post en verkocht een kleine maar mooie collectie handgemaakte schoenen voor dames en heren.

In 1966 opende het bedrijf zijn eerste Shoe Discount-winkel, waarmee de weg werd vrijgemaakt voor wat uiteindelijk een van de meest gerespecteerde en bekende schoenenbedrijven van het land zou worden. In 1991 nam het bedrijf Bristol over en werd de gehele structuur opnieuw opgezet, waarbij het bedrijf een nieuwe naam kreeg om aan de behoeften van een nieuwe generatie klanten te voldoen.

In 2017 heeft het bedrijf alle Shoe Discounts een nieuwe naam gegeven en ze veranderd in Bristol winkels en in 2018 hebben ze Bristol gerebrand en verschillende winkels verenigd.

Welke merken kan ik vinden bij BRISTOL?
close

Bristol heeft veel merken beschikbaar. U vindt er **Asics, Batman, Bristol, Adidas, Bumba, Cozy Line, Paw Patrol, Panther, Samson & Marie, Puma, Skechers, DMG, Fly Flot, Levi´s, Oaksfield, en vele andere merken.

Hoe kan ik geld besparen op BRISTOL?
close

Hoewel hun prijzen met opzet laag zijn, kan u geld besparen door de Deals sectie op hun website te bezoeken, online promo codes te gebruiken, en u in te schrijven op hun nieuwsbrief voor hun laatste uitverkoop.

Zal BRISTOL aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Bristol biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Ontmoet de concurrenten van BRISTOL
close

De belangrijkste concurrenten van Bristol in België zijn Berca, Solebox, Ultimate Trends, Crockett & Jones, Espace Shoes, Mephisto Concept Store, Sneaker District, Benson Shoes, Lockwood, Mr. Adam, en Noe.

Exclusieve voordelen van BRISTOL
close

Bristol heeft veel voordeelprogramma's. U kan geld besparen door u aan te melden voor hun nieuwsbrief, naar het promotiegedeelte van hun aanbiedingen te gaan, of een account aan te maken om toegang te krijgen tot speciale promoties en mogelijkheden.

Kortingen aangeboden door BRISTOL
close

Kortings 365 brengt u de beste Bristol kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Bristol winkel in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar kwaliteitsschoenen en -kleding, dan kunt u bij Bristol terecht. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer direct van alle aanbiedingen die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://bristolshop.be/be_nl

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.