logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorZEEMAN

Laatste promoties in ZEEMAN folders

Promoties in reclamefolders ZEEMAN

Zeeman is een Nederlandse modefabrikant en retailketen.

Veelgestelde vragen over ZEEMAN

Hoe kan ik geld besparen op ZEEMAN?

Ga naar de webwinkel van Zeeman om meer te weten te komen over hun laatste promoties en tijdelijke aanbiedingen. Bekijk hun Opruiming sectie voor de beste artikelen tegen de laagste prijzen.

Kortingen aangeboden door ZEEMAN

Kortings 365 brengt u de beste Zeeman kortingen en boekjes. Ontdek de actuele aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Zeeman-vestiging bij u in de buurt. Koop je milieuvriendelijke kleding met korting, bespaar geld op ondergoed, dagelijkse kleding, handdoeken en zelfs garen.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.zeeman.com/nl_be/?from=nl

De geschiedenis van ZEEMAN: Wat is?

De eerste Zeeman-winkel werd in 1967 door Jan Zeeman geopend in Alphen aan den Rijn, Nederland, met een visie om goede kleding en textiel aan te bieden tegen toegankelijke prijzen. Twee jaar later opende het bedrijf zijn tweede locatie, en een derde in 1969. De expansie kwam in de jaren '70 in een stroomversnelling met een reeks grote overnames. Zo kocht Zeeman in 1974 13 warenhuizen van Vinke, in 1976 30 winkels van Gazan en in 1980 175 winkels van Brons. Door deze laatste werd Zeeman de grootste textieldetaillist van heel Nederland. Zeeman startte haar activiteiten in België in 1987. In 2011 opende Zeeman haar nieuwe winkelformule, Zeeman XL, in België. In datzelfde jaar nam Zeeman 38 winkels van Hans Textiel over. In 2015 ondergingen de Zeeman-winkels een vernieuwing van hun imago. In juli 2016 opende het bedrijf een tweede webshop in België voor hun Vlaamse klanten.

Welke merken kan ik vinden bij ZEEMAN?

Alle producten die door Zeeman worden verkocht, zijn afkomstig van hun eigen ontwerpen en worden in hun eigen fabrieken gemaakt om betere bedrijfspraktijken tegen lagere kosten te garanderen. Deze fabrieken worden regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan hun voorwaarden van eerlijke lonen, veilige werkruimtes en geen kinderarbeid.

Zal ZEEMAN aanbiedingen hebben op Black Friday?

Zeeman biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Ontmoet de concurrenten van ZEEMAN

De belangrijkste concurrenten van Zeeman zijn soortgelijke bedrijven, zoals Zalando, Au Coin Vert, Lidl, en Polytex Stoffen.

Exclusieve voordelen van ZEEMAN

Abonneer u op de nieuwsbrief van Zeeman om op de hoogte te blijven van hun verkopen en nieuwe aanbiedingen. Zeeman is gecertificeerd met het Ecommerce Europe Trustmark-keurmerk.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij ZEEMAN

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij ZEEMAN

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Mode winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 95 Mode winkels in Belgium inclusief ZEEMAN en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.