homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorZEEMAN
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van ZEEMAN

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in ZEEMAN

Zeeman is een Nederlandse modefabrikant en retailketen.

Veelgestelde vragen over ZEEMAN

De geschiedenis van ZEEMAN: Wat is?
Open

De eerste Zeeman-winkel werd in 1967 door Jan Zeeman geopend in Alphen aan den Rijn, Nederland, met een visie om goede kleding en textiel aan te bieden tegen toegankelijke prijzen. Twee jaar later opende het bedrijf zijn tweede locatie, en een derde in 1969. De expansie kwam in de jaren '70 in een stroomversnelling met een reeks grote overnames. Zo kocht Zeeman in 1974 13 warenhuizen van Vinke, in 1976 30 winkels van Gazan en in 1980 175 winkels van Brons. Door deze laatste werd Zeeman de grootste textieldetaillist van heel Nederland. Zeeman startte haar activiteiten in België in 1987. In 2011 opende Zeeman haar nieuwe winkelformule, Zeeman XL, in België. In datzelfde jaar nam Zeeman 38 winkels van Hans Textiel over. In 2015 ondergingen de Zeeman-winkels een vernieuwing van hun imago. In juli 2016 opende het bedrijf een tweede webshop in België voor hun Vlaamse klanten.

Welke merken kan ik vinden bij ZEEMAN?
Open

Alle producten die door Zeeman worden verkocht, zijn afkomstig van hun eigen ontwerpen en worden in hun eigen fabrieken gemaakt om betere bedrijfspraktijken tegen lagere kosten te garanderen. Deze fabrieken worden regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan hun voorwaarden van eerlijke lonen, veilige werkruimtes en geen kinderarbeid.

Hoe kan ik geld besparen op ZEEMAN?
Open

Ga naar de webwinkel van Zeeman om meer te weten te komen over hun laatste promoties en tijdelijke aanbiedingen. Bekijk hun Opruiming sectie voor de beste artikelen tegen de laagste prijzen.

Ontmoet de concurrenten van ZEEMAN
Open

De belangrijkste concurrenten van Zeeman zijn soortgelijke bedrijven, zoals Zalando, Au Coin Vert, Lidl, en Polytex Stoffen.

Exclusieve voordelen van ZEEMAN
Open

Abonneer u op de nieuwsbrief van Zeeman om op de hoogte te blijven van hun verkopen en nieuwe aanbiedingen. Zeeman is gecertificeerd met het Ecommerce Europe Trustmark-keurmerk.

Kortingen aangeboden door ZEEMAN
Open

Kortings 365 brengt u de beste Zeeman kortingen en boekjes. Ontdek de actuele aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Zeeman-vestiging bij u in de buurt. Koop je milieuvriendelijke kleding met korting, bespaar geld op ondergoed, dagelijkse kleding, handdoeken en zelfs garen.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.zeeman.com/nl_be/?from=nl

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.